Jedini kroj pantalona koje "skidaju" godine: Moderne i šik, evo kako da ih iskombinujete ove jeseni

Ako ste se pitali da li postoji kroj pantalona koji utiče na celokupan izgled tako da "skidaju" godine, onda su to defitivno ove koje je ponela glumica Nikol Kidman.

Objavljeno: 07.10.2024. 09:56h
Foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Glumica Nikol Kidman nas je još jednom očarala svojom besprekornom elegancijom i pokazala kako pantalone mogu biti ključni modni komad za žene u zrelim godinama.

U svom nedavnom pojavljivanju u Njujorku, Kidmanova je nosila prelepe široke sive pantalone koje su savršeno naglasile njenu vitku figuru, dok su istovremeno zračile sofisticiranošću i jednostavnošću.

foto: DAMEBK / INSTAR Images / Profimedia

Ove pantalone su idealne za žene starije od 50 godina, jer kombinuju udobnost i stil. Široke nogavice pružaju slobodu pokreta, dok sivi ton donosi klasičan i moderan izgled. Ovakve pantalone lako se mogu prilagoditi za različite prilike – od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka.

Kidmanova je pantalone uparila sa jednostavnom crnom rolkom, kreirajući minimalistički, ali izuzetno efektan stil. Crna rolka, kao osnovni komad garderobe, savršeno je u kontrastu sa svetlijim pantalonama, stvarajući balans i produžujući siluetu.

foto: DAMEBK / INSTAR Images / Profimedia

Ovaj elegantan i nenametljiv izgled može se nositi uz crne mokasine, kao što je i Nikol učinila, ili uz cipele sa blagom potpeticom za dodatnu ženstvenost.

Kako iskombinovati pantalone poput Nikol Kidman ove jeseni?

  1. Monohromatski tonovi – Uparivanje pantalona sa gornjim delom u sličnim, neutralnim tonovima, kao što su bež, svetlosiva ili čak tamnozelena, može stvoriti sofisticiran izgled koji odaje dojam bezvremenske elegancije.
  2. Kombinacija sa kožnim jaknama – Dodajte malo modernog duha ovom klasiku sa kožnom jaknom ili blejzerom. Ove pantalone će savršeno pristajati uz kraći kroj jakne, koji će vizuelno suziti struk.
  3. Aksesoar je ključ – Kao i uvek, dodaci igraju ključnu ulogu. Elegantna torba, diskretna ogrlica ili narukvica mogu podići ceo izgled na viši nivo, a da ne naruše jednostavnost kombinacije.
    foto: BeautifulSignatureIG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

    Za žene koje žele da se osećaju udobno, a izgledaju stilski ove jeseni, Nikol Kidman je pravi primer kako pantalone mogu postati nezaobilazan deo garderobe. Njene sive pantalone nisu samo modni izbor, već i praktičan komad koji može uneti dozu sofisticiranosti u svaku kombinaciju.

Bonus video: