Fatalnu Afrikanku ostavio zbog Ane Nikolić, posle šok razvoda našao mir kraj nje: Tako promenio imidž da ne liči na sebe

Rasta totalno promenio izgled i pronašao pravu ljubav, a trenutno sa devojkom Marijom uživa u Barseloni. Međutim, na prvi pogled, niko ne može da ga prepozna.

Objavljeno: 03.10.2024. 14:30h 16:19h
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Reper Stefan Đurić Rasta otkako je izašao iz zatvora i odslužio ostatak kazne u kućnom pritvoru zbog posedovanja narkotika, čini se da je promenio život iz korena. I ne samo to, stari imidž i dredovi, po kojima je postao poznat, otišli su u zaborav. Povukao se iz medija i posvetio stvaranju muzike kako za sebe, tako i za druge izvođače, a i u ljubavi je konačno pronašao sreću.

Naime, Rasta trentuno sa 12 godina mlađom partnerkom Marijom Balaban uživa u Barseloni na odmoru, a kada su obajvili nove slike iz prelepog španskog grada, sve je iznenadio nov izgled poznatog repera.

foto: Printscreen Instagram / stefanrasta

Pustio je i bradu i kosu, te je potpuno promenio lični opis, na ulici ga gotovo niko ne može prepoznati. Čini se da mu nova ljubav i te kako prija, te sa Marijom voli često da putuje, a kada su nedavno išli na Kubu, muzičar je čak poveo i buduću taštu.

FOTO: Printscreen Instagram / stefanrasta
FOTO: Printscreen Instagram / stefanrasta
FOTO: Printscreen Instagram / stefanrasta
FOTO: Kurir/Damir Dervišagić
FOTO: Instagram / Stefanrasta

Buran ljubavni život

Kada je obeldanjeno da će stati na ludi kamen sa pevačicom Anom Nikolić, interesovanje za njegov privatni život naglo je poraslo. Od tada mu više nije polazilo za rukom da ga sačuva od medija, te je otkriveno je da je imao romansu sa meleskinjom Vidom Savić. Zanosna crnka je poreklom iz Afrike sa očeve strane, dok joj je majka Srpkinja. U međuvremenu je postala majka dvoje dece i živi u Zemunu.

Njihova ljubav počela je na snimanju spota za pesmu "Kavasaki". Kako se spekulisalo tada, reper ju je ostavio kada je upoznao Anu dok su radili na njenom albumu.

- Bili su skladan par, baš su se voleli. Sve dok Marko, Anin brat, nije pozvao Rastu za neki posao, kad je i upoznao Anu. Ubrzo nakon toga Stefan je ostavio Vidu zbog Ane - rekao je pre nekoliko godina izvor za domaće medije.