Ljudima se hleb gadio od poroka kraljice Kamile, a sad njen sin otkrio pravu istinu: Šok detalji menjaju sve

Sin kraljice Kamile, Tom Perker Bauls, izneo je pravu istinu u javnosti o najvećim porocima njegove majke.

Objavljeno: 02.10.2024. 20:41h
Autor:
Foto: Profimedia

Kraljica Kamila ima dvoje dece s bivšim suprugom Endruom Parkerom Boulsom. Kroz godine nije skrivala koliko je povezana sa sinom Tomom i ćerkom Laurom, a oni su je bodrili dok se nosila s negativnim komentarima nakon smrti voljene princeze Dajane.

Ovih dana, njen sin Tom odlučio je da stane na kraj i dugogodišnjim glasinama koje kruže o Kamilinim lošim navikama i porocima.

U razgovoru za "Tajms", rekao je da su neke informacije koje se godinama pojavljuju u medijima "potpuno netačne", a posebno nagađanja da kraljica Kamila "pije džin i puši". Preciznije, otkrio je da njegova majka "nikada u životu nije popila čašu džina' i da "ne puši".

foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Dodao je da su glasine verovatno proizašle iz intervjua koji je njegova majka dala u emisji "The Windsors" na britanskom "Kanal 4". Inače, Tom je napisao sedam kuvarskih knjiga i otkrio je da je ljubav prema hrani proizašla iz odrastanja u Bolehide Manoru u Vitlširu.

"Moja majka je bila dobra kuvarica. Sasvim normalno, fina hrana, gledanje Fall Guija s pastirskom pitom, znate", rekao je za "Tajms".

foto: Profimedia

"Bitno mi je samo da su mi roditelji srećni, a mama je trenutno izuzetno srećna. Uvek sam obožavao svog očuha; uvek je bio drag, dobar i divan čovek. On je čovek topline, inteligencije i ljudskosti i mislim da će, ako se to ikada dogodi, postati fantastičan kralj", rekao je tada.

foto: Profimedia

Podsećamo, Kamila i Endru su u braku bili 22 godine, a nedavno su pokazali da su, uprkos svemu, ostali u korektnim odnosima. Naime, paparaci su ih snimili dok su neobavezno čavrljali na promociji Tomove knjige, a u jednom trenutku su se poljubili u obraz.

Par se rastao nakon što je tadašnji princ Čarls priznao aferu sa Kamilom. Iako su ona i Endru u braku varali jedno drugo, stvari su se promenile kad je ova afera postala javna.

Stil/Najžena

Bonus video: