Slavna manekenka pokazala grudi nakon 17 operacija: No, svi gledali sa nevericom šta joj je je ovo na licu

Manekenka Kejti Prajs, izazvala je pažnju svojim licem nakon što je uslikana na bazenu sa dečkom.

Objavljeno: 02.10.2024. 17:29h
Autor:
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Manekenka Kejti Prajs je nedavno po drugi put proglasila bankrot, ali to je nije sprečilo da ode na odmor na Kipar. Fotografi su je snimili u društvu dečka Džej-Džej Slatera, s kojim je uživala pored bazena.

Kejti je pokazala rezultate svojih poslednjih operacija. U bikiniju se pohvalila svojim bujnim grudima za koje je nedavno priznala da ih je operisala 17 puta.

Međutim, mnogima je zapalo za oko njeno lice, nakon što je tokom leta prošla operaciju zatezanja u Turskoj. Prajs je izjavila kako je nakon najnovije operacije konačno srećna, dok mnogi navode kako je ranije izgledala mnogo bolje.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I ona i njen dečko su se pohvalili svojim tetovažama, a sudeći po fotografijama, sjajno su se proveli. Nisu ih ometali ni pogledi drugih dok su razmenjivali nežnosti.

Bivša starleta je pre nekoliko meseci proglasila bankrot zbog poreskog duga od 761.994,05 funti(skoro milion evra).

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zbog toga je trebalo da se pojavi na sudu, ali je to preskočila, nakon čega je izdat nalog za njeno hapšenje. Međutim, Kejti je otputovala u Tursku, gde je prošla još jednu estetsku operaciju. Po povratku iz Turske, uhapšena je na aerodromu.

Nedavno je zbog bankrota morala da proda i svoju vilu u Saseksu, u kojoj je živela 10 godina.

Stil/Jutarnji

Bonus video: