Sve dok nije upoznao ovu ženu, voleo je muškarce: Zbog nje je ostavio dečka i oženio je, lepotom ga oborila s nogu

Ljubavna priča Mišel Lami veoma je zanimljiva i karakteristična.

Objavljeno: 02.10.2024. 15:28h
Foto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kada se Mišel Lami prošle godine pojavila na crvenom tepihu, ceo svet je brujao o njenom neobičnom imidžu. Svi su se pitali ko je zapravo ona i zbog čega ima takav stil.

Na čelu ima prepoznatljivu vertikalnu crnu liniju koja kreće od korena kose, preplanuo ten, na zubima često nosi zlatne navlake, a njeni prsti su tetovirani i oplemenjeni velikom količinom prstenja, dok su vrhovi prstiju uvek mat crni zahvaljujući prirodnoj boji japanske biljke slične kani.

foto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Odeća koju nosi je avangardna pa njena pojava izgleda kao deo performansa. Uvek u rukama drži cigaretu, kaže to je navika na kojoj može da se zahvali Godaru i njegovim filmovima.

foto: Sebadelha Julie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ono što je ona uspela, nije nijedna žena. naime, ona je jedina uspela da zavede Rika Ovensa. Ona je ključna figura u životu i radu Rika Ovensa, čije godine ostaju jedna od najbolje čuvanih tajni modnog sveta, ali se procenjuje da ima oko 80 godina.

foto: PIXELFORMULA / Sipa Press / Profimedia

Rik Saturnino Ovens, koji ima 62 godine, potiče iz Portervila u Kaliforniji i poznat je po svojoj kontroverznoj liniji DRKSHDW. Oženjen je Mišel Lami već 18 godina, a njihova kombinacija i brak i dalje izazivaju divljenje.

foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Zanimljivo je da je Rik pre Mišel bio u vezi sa muškarcem. Ovensov partner iz prošlosti, Rik Kastro, sada poznati S&M fotograf, bio je jedan od Mišelinih najboljih prijatelja. Upoznao ih je u nadi da će Rik dobiti posao kod nje kao jedan od umetnika, s obzirom na to da je Mišel imala iskustvo u sektoru sportske odeće.

foto: BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Dakle, istina je da sam biseksualac. To ne bi trebalo da bude tačno? Ljudi to ne vole. - priznao je Ovens.

- Da li zbog toga što je nisam razumeo ili sam, na kraju krajeva, razumeo? Ali sam se zaljubio u malu, tamnu Francuskinju. - rekao je Ovens.

Bonus video: