Iskopirala sam stil Jelene Đoković za manje od 4.000 dinara: Kad sam ušla u kancelariju, svi su ostali bez daha

Iskopirala sam stil Jelene Đoković za manje od 4.000 dinara i zasenila kancelariju.

Objavljeno: 02.10.2024. 12:16h
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Modni stil Jelene Đoković najviše se komentariše, a njene odevne kombinacije inspiracija su mnogima damama. Minimalističke kombinacije čine njen stil nepogrešivim, a mnogi modni stručnjaci ističu da neprevaziđeni klasici čine da žena izgleda otmeno.

Jelena Đoković nedavno je u jednom intervjuu govorila o planovima Fondacije Novak Đoković i za tu priliku je obukla pantalone koje su pravi hit ove jeseni. Njena odevna kombinacija potpuno me je oduševila i podstakla da iskopiram njen stil.

Nije bilo teško, a za manje od 4.000 dinara, uspela sam da nađem pantalone koje sam iskombinovala baš kao i Jelena. Došla sam na posao obučena kao Jelena Đoković i zasenila celu kancelariju. Bez preterivanja - izgledala sam kao milion dolara.

foto: Shutterstock

Bež boja je apsolutni hit ove jeseni, tako da sa njom nema greške, a minimalistički kroj pantalona čini da izgledate ozbiljno i otmeno.

Ovakve kombinacije zahvalne su jer mogu da se nose na posao, dok su takođe pogodne za restoran i druge prilike.

Ukoliko ste izgubili inspiraciju kada je oblačenje za posao u pitanju, pogledajte kako to radi Jelena Đoković i sigurna sam da ćete zablistati. U galeriji možete pogledati neke od njenih najboljih odevnih kombinacija za posao:

FOTO: Printscreen Insagram/ jelenadjokovicndf
FOTO: Printscreen Insagram/ jelenadjokovicndf
FOTO: Printscreen Insagram/ jelenadjokovicndf
FOTO: Printscreen Insagram/ jelenadjokovicndf
FOTO: KARADAREVIC/BETAPHOTO / Sipa Press / Profimedia

Bonus video: