Najuspešnija Bosanka očarala najvećeg svetskog zavodnika, a dečko joj priredio neviđenu bruku: Doživela je "kataklizmu"

Životna priča Dajane Gudić prepuna je zanimljivih detalja.

Objavljeno: 02.10.2024. 09:32h
Foto: Printscreen Instagram/ dajanagudic

Bosanka Dajana Gudić osvojila je Holivud, a sa samo 15 godina otišla je u Ameriku kako bi ostvarila svoje snove. Njen uspeh počeo je nakon što ju je Džejmi Foks zapazio na Instagramu i ponudio joj saradnju.

"Nisu me odmah prihvatili. Iako su Amerikanci navikli na strance, ja nisam dobro pričala engleski na početku i dešavalo mi se da me ismevaju, da mi se nasmeje ceo razred. Bili smo tinejdžeri i to mi je nekako danas prihvatljivo da taj uzrast ne prihvata razlike i greške. Bila sam nesrećna prvih nekoliko godina u Americi i bilo mi je jako teško, ali sam u međuvremenu sazrela i očvsrnula."

foto: Printscreen Instagram - dajanagudic

Ipak, njen put do uspeha nije bio lak. jednom prilikom otkrila je da se suočila sa raznim nepristojnim ponudama kako bi do uspeha došla prečicom. Međutim, odbila je.

"Mnogo, meni je trebalo 11 godina, radila sam i po restoranima, kao model, kao voditeljka. Svaki put su me odbijali jer nisam htela da prihvatim njihove usluge. Tako kažu – prodati svoju dušu. Ja nisam, gde god da se pojavim ljudi vide koliko sam srećna", ispričala je glumica.

Život u Americi doneo joj je i bliske susrete sa velikim zvezdama, kao što je Leonardo Dikaprio.

"Kad sam imala 23 godine, nakon završetka žurnalistike preselila sam se u Los Anđeles i počela sam da se bavim modelingom. Tu sam upoznala mnoge ljude iz svetskog džet seta. Nakon pet dana življenja u Los Anđelesu upoznala sam Leonarda Dikapria i preko njega još mnoge poznate ljude koji su mi kasnije pomogli i sa kojima sam radila mnoge projekte. Taj krug poznatih ličnosti u Los Anđelesu je jako mali i kad vide da nisi fan, da ih ne slikaš, prihvate te i postaneš deo njihove grupe", kaže Dajana koja se, pored Dikaprija, druži i sa Evom Longorijom i Šer, a rado posećuje i žurke na koje dolaze Rijana i Bijonse.

Ljubavni brodolom

Dajana je za domaće medije, ispričala kako je saznala za prevaru svog momka sa kojim je bola tri godine u vezi. Kako je navela, on je bio u paralelnom odnosu sa jednom devojkom, koju je kasnije i oženio.

"Tu noć kad je on zaspao ja sam mu uzela telefon. Njega je neka žena zvala. Ja sam otišla u kupatilo, zaključala se i javila se na telefon. Rekla sam joj "ćao", ona me je pita ko sam ja, ja joj kažem "ko si ti", ona mi odgovori "ja sam njegova devojka već četiri godine". Sa druge strane ja sam njegova devojka tri godine, sad kad pričam o tome mi je i malo smešno, ali u tom trenutku mi se srušio ceo svet. Posle nekoliko godina, on me je nazvao da mi kaže da se ženi, da je ta devojka ostala trudna, ali da mene voli", ispričala je Dajana.

Bonus video: