Optužuju je da je još jedna u nizu koja je smršala uz Ozempik, al evo šta je istina: Spektakularno izdanje Selene Gomez

Iako je uspešna i ima karijeru za pozavideti, ljudi ne mogu da joj oproste ne tako vitku liniju koja je posledica autoimune bolesti od koje boluje, evo kako im je svima zapušila usta

Objavljeno: 01.10.2024. 11:19h
Foto: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Selena Gomez izgledala je elegantno u klasičnoj maloj crnoj haljini dok je prisustvovala projekciji njenog novog kriminalističkog mjuzikla Emilia Perez na Njujorškom filmskom festivalu.

Pogled na vitku figuru 32-godišnje nominovane za Emi u 2024. u odnosu na 2023. svakako je podstakao glasine da je uskočila u trendovski voz Ozempic.

Međutim njena stilistkinaja Erin Volš je napravila magiju odabirom stajlinga lepe glumice.

foto: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Selenina gavran crna kosa bila je zalizana u punđu, koja je otkrivala njene dijamantske minđuše Tiffani & Co. Mačkasto našminkane oči savršeno su se uklapale sa bujnim dekolteom njene koktel haljine sa odgovarajućim odvojenim rukavima. Na leđima se krila velika mašna, a na nogama je izdominirala sa vrtoglavo visokim štiklama na platformu.

I dok je Gomez bila u pratnji dva telohranitelja, nije bilo ni traga njenom vereniku Beniju Blanku o kome se pričalo.

foto: Printskrin@selenagomez/Instagram

U novom filmskom ostvarenju Selena glumi Džesi Del Monte, transrodnu ženu vođe meksičkog kartela, u filmu Žaka Odijara koji je hvaljen od strane kritičara, a pojaviće se u odabranim bioskopima 1. novembra pre emitovanja 13. novembra na Netfliksu.

„Snimanje ovog filma je vredelo krvi, znoja i suza“, rekla je glumica – koji ima 648,8 miliona pratilaca na društvenim mrežama.

Bonus video: