Uopšte nije čudno što je smatraju najzgodnijom ženom na svetu: Sa svojih 59 godina izgleda kao sa 25, a bore ni nema

Glumica Elizabet Harli važi za najzgodniju ženu na svetu, a to nimalo nije čudno, pošto izgleda kao da ima 25, a ne 59 godina.

Objavljeno: 30.09.2024. 20:39h 21:02h
Autor:
Foto: FlightPhotoAgency / Flight Photo Agency / Profimedia

Elizabet Harli važi za jednu od najlepših žena i glumica na svetu, a tu "titulu" nosi još otkako se sredinom devedesetih pojavila na premijeri filma "Četiri venčanja i sahrana" sa Hjuom Grantom.

Tada još nije bila poznata, ali Grant je bio veliko ime u Holivudu pa su sve oči bile uprte u nju. Tome je doprinela i Versače haljina sa ogromnim zihernadlama koju je tada nosila, pa je Harli vrlo brzo postala seks simbol, status koji će i mnogo godina kasnije ostati aktuelan.

foto: Profimedia

Danas ima 59 godina, ali britanska zvezda i dalje je "femme fatale" za svoje obožavaoce. Časopis "Maxim" proglasio ju je za broj 1 na njihovoj listi 100 najseksepilnijih žena na svetu, a Elizabet je na naslovnici časopisa pozirala u bazenu, u bikiniju, sa plavom muškom košuljom prebačenom preko nagog tela. Na sebi je imala samo zlatni lanac oko vrata.

"Verujem da je najbolji način da izgradite samopouzdanje da osigurate da imate nešto vredno za ponuditi. Postoje situacije kada se nađete u neprijatnim okolnostima. Ali kada govorim o nečemu što znam, osećam se potpuno samouvereno i mislim da je to ključno. Pronađite svoju zonu udobnosti bez obzira na to šta radite i otkrijte koje jedinstvene kvalitete donosite sa sobom. Isto važi i za to kako se predstavljamo. Eliminisati ono što vam se ne sviđa, naglasiti ono što volite i uživati u trenutku," rekla je Harli za Maxim.

FOTO: Ben Pakalski/BabiradPicture / Shutterstock Editorial / Profimedia Slično
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Instagram / Elizabethhurley1

Stil/Jutarnji

Bonus video: