Njene veze raspadale su se kao kula od karata jedna za drugom: Danas glumica radi nešto što mnogima diže kosu na glavi

Ljubavni život glumice Gvinet Paltrou nije bio bez izazova, dok ono što radi mnogima diže kosu na glavi.

Objavljeno: 29.09.2024. 12:25h
Autor:
Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Gvinet Paltrou, koja je nedavno proslavila 52. rođendan, i dalje zračimladolikim izgledom i vitkom figurom, što mnogi smatraju fascinantnim, posebno s obzirom na to da je ušla u šestu deceniju života. Međutim, njen život nije samo sjaj i glamur – njene ljubavne veze su često bile tema medija, a mnogi smatraju da je na tom polju imala najviše izazova.

Kao ćerka glumice Blit Dener i reditelja Brusa Paltroua, Gvinet je odrasla u okruženju holivudske elite, što joj je omogućilo da vrlo rano uđe u svet šoubiznisa. Iako je na profesionalnom planu uspela da izgradi impresivnu karijeru, njene ljubavne veze često su bile pod lupom javnosti, a posebno je ostala upamćena veza sa glumcem Bred Pitom.

foto: mpi23/ MediaPunch / Capital pictures / Profimedia

Gvinet i Bred Pit su započeli svoju romansu 1994. godine i ubrzo postali jedan od najpoznatijih parova tog doba. Par se verio kada je Gvinet imala samo 24 godine, a mnogi su očekivali veliko holivudsko venčanje.

Međutim, veza je završena 1997. godine, pre nego što su stigli do oltara. Paltrou je kasnije priznala da tada nije bila spremna za brak, ali je iz te veze naučila koliko je važno zadržati diskreciju u privatnom životu, posebno kada su oba partnera poznate ličnosti.

foto: Kurir Arhiva

Nakon raskida sa Pitom, Gvinet je započela vezu s glumcem Benom Aflekom. Njihova romansa započela je tokom snimanja filma "Zaljubljeni Šekspir", ali par se razišao ubrzo nakon premijere. Međutim, ljubav su kratko obnovili 2000. godine tokom snimanja filma "Bounce". Iako su pokušali da ponovo izgrade vezu, ona je ubrzo pukla, i oboje su krenuli svojim putem.

foto: Profimedia

Jedan od ključnih trenutaka u životu Gvinet bio je period kada je upoznala pevača grupe Koldplej, Krisa Martina, krajem 2002. godine, nedugo nakon što je izgubila oca.

Njihova veza je brzo napredovala, te su se venčali 2003. godine, kada je Paltrou bila trudna sa ćerkom Epl. Par je tokom braka dobio i sina Mozesa, ali njihov odnos nije bio bez izazova.

foto: AP

Iako su se zvanično razveli 2016. godine, Gvinet i Kris su ostali u izuzetno bliskim odnosima. Gvinet je kasnije izjavila da je s Krisom uvek nešto nedostajalo, ali uprkos tome, njihova posvećenost deci je ostala prioritet.

Danas, oni su toliko bliski da svoju vezu opisuju više kao bratsko-sestrinsku, što je retkost među bivšim partnerima.

foto: Printscreen Youtube / Vogue

Takođe, Gvinet je jedna od retkih bivših žena koja je može da bude u odličnim odnosima sa novim partnerkama njenog bivšeg . Ona je imala skoro sestrinske odnose sa glumicom Dakotom Džonson, koja je bila u vezi sa njenim bivšim mužem Krisom Martinom, što je mnogim ljudima nepojmljivo da urade i nešto od čega im se diže kosa na glavi.

Bonus video: