Vesna Čipčić je stavila samo ovaj 1 detalj i automatski osvojila sve damskim stajlingom: Posebno stoji ženama 50+

Na sinoćnoj premijeri, glumica Vesna Čipčić pokazala je da se prava elegancija krije u detaljima i aksesoarima, i da ponekad ti aksesoari umeju da iznesu i čitav stajling.

Objavljeno: 29.09.2024. 08:28h 09:17h
Foto: Vladimir Šporčić

Premijera predstave "Šarlota Kasteli," u režiji Branislava Mićunovića u Beogradskom dramskom pozorištu, bila je pravi događaj na kulturnoj sceni, ali i prilika da se pokažu lepe modne kombinacije. Jedna od najzapaženijih dama večeri svakako je bila legendarna glumica Vesna Čipčić, koja je svojom sofisticiranom i promišljenom modnom kombinacijom privlačila poglede.

Vesna se pojavila u stajlingu koji je istovremeno klasičan, elegantan i sa dozom opuštenosti, svojstvene njenom prirodnom šarmu. Njen izgled je bio besprekorno skladan, ali je beli šal, koji je diskretno lepršao preko ramena, bio apsolutni modni vrhunac.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovaj jednostavan, ali efektan komad dao je njenom izgledu notu suptilne prefinjenosti i postao centralni element njenog damskog stila.

Nosila je prugastu crno-belu košulju, koja je dodala dozu dinamike i osveženja celokupnoj kombinaciji. Crne pantalone visokog struka pružile savršen balans između formalnog i ležernog. Celokupni izgled bio je jednostavan, ali besprekorno izveden, dok je kontrast bele i crne boje pružio eleganciju kojoj se teško može odoleti.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Beli šal je bio ključni detalj koji je kombinaciji dao poseban, gotovo poetski, efekat. Ovaj lagani komad tkanine pružio je kombinaciji dozu mekoće i ženstvenosti, savršeno dopunjavajući glumičinu harizmu.

Činjenica da je izabrala upravo beli šal ukazuje na njenu sposobnost da kroz jednostavne, ali promišljene modne izbore istakne ono najbolje – i sebe i svoj stajling.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Što se tiče obuće, Vesna je izabrala crne cipele, koje su bile u skladu s ostatkom njenog stajlinga. Ipak, jedna mala sugestija koja bi dodatno poboljšala ovaj već savršeni autfit jeste da je izabrala potpetice nižeg profila.

Kraće potpetice bi pružile više udobnosti, omogućivši joj još opušteniji korak, a istovremeno ne bi ugrozile elegantan ton kombinacije. U svakom slučaju, i sa cipelama sa zipom sa strane, Vesna je uspela da izgleda dostojanstveno i prefinjeno.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svojim nastupom na premijeri, Vesna Čipčić je pokazala da se stil ne krije u složenim komadima i pretrpanim kombinacijama, već u jednostavnosti i eleganciji.

Beli šal koji je izabrala dao je završni pečat njenom modnom izrazu, postajući simbol njene večernje modne elegancije.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vesna Čipčić nije samo svojim glumačkim talentom, već i svojim modnim izrazom, potvrdila da su prava elegancija i stil uvek u detaljima.

Bonus video: