Život žene arapskog milijardera niko ne može ni da zamisli: Ono što joj je uradio je van svake pameti

Život žene arapskog milijardera niko ne može ni da zamisli dok se ona hvali luksuzom.

Objavljeno: 28.09.2024. 14:12h
Foto: Printscreen Instagram / soudiofarabia

Čuvena domaćica iz Dubaija, Soudi Al Nadak ima 26 godina i život o kakvom mnoge žene sanjaju. Udata je za bigatog Arapina, koji joj skida zvezde sa neba, a njeni zahtevi nemaju granicu.

Luksuz je ono što je ispunjava, a skupi pokloni uvek mogu da joj poprave raspoloženje. Mada, njen partner se trudi da joj ispuni baš svaki hir samo kako bi ona bila srećna i zadovoljna.

foto: Printscreen Instagram / soudiofarabia

Video Soudi Al Nadaka u kojem tvrdi da joj je muž kupio celo ostrvo postao je viralan na Instagramu, sakupivši preko 2,4 miliona pregleda za manje od nedelju dana. U razgovoru za HT.com, influenserka iz Dubaija rekla je da su ona i njen suprug planirali da kupe ostrvo kao investiciju.

- To je bilo nešto što smo neko vreme želeli da uradimo kao strategiju za ulaganje i moj muž želi da se osećam bezbedno na plaži zbog čega je kupio jednu - rekla je ona.

foto: Printscreen Instagram / soudiofarabia

Soudi je odbila da otkrije tačnu lokaciju ostrva iz razloga privatnosti i bezbednosti, ali je rekla da je njen suprug Džamal ​​izdvojio ogromnih 50 miliona dolara za ovaj posed.

Kako izgleda njen dan

Otkrila je da dane provodi uređujući kosu, nokte i da kad se dotera, onda voli bogat obrok. Suprug Jamal redovno joj daje novac za trošenje i kako Soudi naglašava - želi da je potpuno razmazi.

foto: Printscreen/instagram

- Ovo je dan u životu bogate domaćice koja živi u Dubaiju. Jutros smo se probudili i Jamal je rekao će biti zauzet poslom, pa mi je dao nešto novca za trošenje i, naravno, otišla sam u kozmetički salon - govorila je svojevremeno u jednom od njeih videla na TikToku i dodala:

FOTO: Printscreen Instagram/soudiofarabia
FOTO: Printscreen/instagram
FOTO: Printscreen Instagram / j9990
FOTO: Printscreen/instagram
FOTO: Printscreen/instagram
FOTO: Printscreen/instagram
FOTO: Printscreen/instagram
FOTO: Printscreen Instagram / soudiofarabia

- On voli kada brinem o sebi i trošim njegov novac na svoj izgled. Odabrala sam super jednostavan dizajn noktiju i on je zatim došao po mene. Rekao mi je da sredim i frizuru dok on obavlja drugi posao. Posle toga mi je rekao da želi da me iznenaditi, pa smo se vratili kući i presvukli se - kaže Soudi.

Bonus video:

- Iz razloga privatnosti ne delimo tačnu lokaciju, ali ona je u Aziji i koštala je 50 miliona dolara - objasnila je, a deo ostrva može da se vidi u njenom videu.