Žarila je domaćom scenom, pevala kriminalcima i krila muža kao zmija noge: Danas izgleda bolje nego pre 30 godina

Pevačica Vanesa Šokčić danas izgleda potpuno drugačije nego pre 30 godina.

Objavljeno: 27.09.2024. 15:25h
Foto: Printscreen/youtube/ Vanesa Sokcic

Srpska folkerka Vanesa Šokčić bila je jedna od najtraženijih pevačica 90-ih, a osim izvanrednim glasom, plenila je i stasom. Muškarci su se otimali za mrvu nejne pažnje, a kako je kriminal cvetao burnih 90-ih, na nastupima su joj se dešavale razne situacije.

Iako se i dalje bavi muzikom, poslednjih godina je retko viđamo u javnosti, a i o njenom privatnom životu se malo zna.

Svojevremeno je bila toliko tražena da je pevala i brojnim kriminalnim grupama i nije se ustručavala da to i prizna, a svojevremno se prisetila jednog događaja sa nastupa:

"Nisam se nikada uplašila za svoj život. Nisam nikad imala problem kada sam pevala na takvim proslavama, ali se desio problem na gostovanju u diskoteci. U Nemačkoj smo pevale Milena Plavšić i ja i upali su unutra: ‘Lezite, pištolji’… Ležale smo ispod stola jedno petanest minuta i onda su odveli gazdu," ispričala je.

Vanesa je bila veoma vezana i za kolegu Džeja Ramadanovskog čija smrt ju je veoma pogodila.

"On je čovek koji je spajao nespojvio. Mnogo toga postoji što samo nas dvoje znamo, to će ostati tako. Druženje sa njim je uvek bilo jako lepo. Pazio se korone poslednjih dana, baš se pazio, svi znaju da je imao problema sa srcem… Otišao je jer je njegovo srce prestalo da kuca baš onda kad je želeo, u nedelju," izjavcila je Vanesa tada.

Ono što mnogi komentarišu jeste i izgled pevačice koja se gotovo nimalo nije promenila i i dalje je vrlo atraktivna.

Bonus video: