Zanosna Srpkinja ostavila muža i udala se za njegovog kuma pa mu priredila šok: Njihovi razvodi izazvali su haos

Sonja Vuksanović bila je glavni akter 2 razvoda koja su šokirala Srbiju.

Objavljeno: 27.09.2024. 12:45h
Foto: rintscreen Instagram - sf__fashion__style

Modna dizajnerka Sonja Vuksanović pre braka sa pevačem Acom Lukasom, sa kojim ima ćerku Viktoriju, bila je u braku sa pevačem Željkom Šašićem, za kog se udala sa samo 18 godina.

O njihovom braku, ali i krahu ljubavi, brujali su mediji, a Sonja je oduvek važila za fatalnu ženu koja je uvek privlačila pažnju javnosti. Ona se kasnije udala za Acu Lukasa, a zatim su njih dvoje pre par godina odlučili da se razvedu.

foto: Kurir / Dragan Kadić

Ljubav sa Šašićem

Sonja i Željko upoznali su se na jednom od njegovih nastupa, a ona je tada bila jedva punoletna, a Željko je imao 25 godina i uveliko je važio za veliku zvedzu. Venčali su se u Nemačkoj, a Željkov kum je bio njegov kolega i tadašnji prijatelj Aca Lukas.

Lukas i Šašić su se u to vreme družili jer su imali istog menadžera. Nekoliko puta su i sami priznali da su bili dobri drugovi. Povrh svega i njihove žene su se družile, tačnije Nataša i tada Šašićeva devojka Sonja.

foto: preentscreen/Youtube

Domaća javnost ju je upoznala 1994. godine kao suprugu popularnog pevača. Pojavila se u njegovom spotu Željka Šašića za pesmu "Ona je priča života moga".

S obzirom na to da je moda oduvek bila njena velika strast, ne čudi što je devedesetih godina vodila butik u beogradskom Sava centru. Suvlasnica je bila tadašnja devojka Ace Lukasa i njena dobra drugarica. Vremenom su Sonja i Nataša razvile prilično uspešan biznis.

foto: rintscreen Instagram - sf__fashion__style

Šašići su 1999. godine dobili ćerku Sofiju, a 2004. godine mnoge je iznenadila vest da se par razvodi posle 10 godina braka. Detalji iz njihovog privatnog života su danima punili stranice domaćih tabloida, a međusobne optužbe su "pljuštale" na sve strane. Odlukom suda starateljstvo nad ćerkom je pripalo Sonji, dok je Željko bio dužan da plaća alimentaciju i mogao da učestvuje u vaspitanju devojčice.

-Sonja i ja smo se razveli odavno i svašta se pisalo na ovu temu. Jedno vreme nismo bili ni u kakvom odnosu, nismo komunicirali, prosto za time nije bilo potrebe. Sada smo se pomirili, možete i da je pozovete da je pozdravite od mene! Mada, verujem da će ona da slaže i da kaže da to nije istina — rekao je Željko jednom prilikom.

foto: Kurir / Damir Dervišagić

Brak sa Lukasom

Ubrzo nakon što se razvela od Šašića, odjeknula je vest da je Sonja u ljubavnoj vezi sa Lukasom. Ispostavilo da sa su šuškanja bila tačna, te ubrzo staju na ludi kamen. Venčali su se 2010. godine na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Svadbi je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti.

Godinu dana kasnije su dobili ćerku Viktoriju, a Lukasa je, sudeći po izjavama, dobro prihvatila i Sonjina ćerka iz prvog braka. Par je delovao prilično srećno, a Aca ke kreatorku predstavljao kao "ženu svog života".

foto: Kurir / Damir Dervišagić

Za to vreme Sonja stekla je status jedne od najbolje obučenih javnih ličnosti u Srbiji. Poroširila je i posao, te više nije bila samo vlasnica butika, već je pokrenula i svoj brend "SONJA Fashion".

U septembru 2017. godine kao bomba odjeknula je vest da je popularni folker Aca Lukas krvnički pretukao suprugu Sonju Vuksanović, te da je ona završila u bolnici. Iako je najpre demantovao ove navode, folker je kasnije potpisao sporazum o priznanju krivice sa Tužilaštvom Trećeg osnovnog suda u Beogradu.

FOTO: Story
FOTO: Kurir / Damir Dervišagić
FOTO: Kurir / Damir Dervišagić
FOTO: Kurir / Dragan Kadić
FOTO: Kurir / Damir Dervišagić
FOTO: Kurir / Marina Lopičić

Tek dve godine kasnije, Lukas i Sonja su se zvanično razveli, a kako se pisalo, oboje su ovaj događaj u njihovim životima proslavili u kafani. Pevač je sa bivšom ženom sada u korektnim odnosima zbog njihove ćerke Viktorije, a Lukas za dete plaća alimentaciju u iznosu od 2.000 evra!

Bonus video: