Kad se naša pevačica udala za Roma, otac nije hteo da čuje za nju: Danas za njega misli da je najbolji zet na svetu

Pevačica grupe Trik FX, Natalija Ibraimov (53), na sceni je sa suprugom Sanijem već decenijama, a isto toliko su i u braku.

Objavljeno: 29.09.2024. 17:44h 18:08h
Autor:
Foto: preentscreen/Instagram

Natalija je karijeru započela u grupi Trik FX i njen brak sa Sanijem važi za veoma harmoničan i stabilan. Međutim, tako deluje samo na prvi pogled, jer je, naime, otkrila da njen otac nije podržavao njenu vezu sa Sanijem jer je romske nacionalnosti.

- Moj otac, kad sam se ja udala za njega, sa mnom nije pričao mesec dana. Nije hteo da me čuje ni vidi. Onda me pitao: “Da li je moguće da si se ti, baš moja ćerka, udala za njega?” Ja kažem: “Da, moguće je!” On je rekao: “Kako moja ćerka, što nije komšinica neka!” Ja kažem: “Zato što si me učio da ja gledam ljude da li je neko dobar ili loš, a ne da li je ovaj ili onaj.” Ja nikada nisam delila ljude po tome da li je ove veroispovesti ili one. Čovek je ili dobar ili loš. Ne postoji ništa drugo. A mom tati je bilo samo krivo zašto baš ja? Jer je moja rođena tetka živela u tom nekom romskom naselju. Za mene su Romi..ja ne mogu to tebi da objasnim. U meni kao da teče ta krv. – rekla je Natalija za "Hype".

Pričalo se da ga je varala

Iako ne priča puno o privatnom životu, tokom karijere se suočila s brojnim medijskim natpisima, od kojih nisu svi bili istiniti, a najmanje oni o njenom ljubavnom životu.

- Mnogo je bilo laži tokom svih ovih godina, ali one koje su baš preterane bile su da sam prevarila muža, kao i da se 'prodajem' za novac. A ja u životu imala dva dečka, a za trećeg se udala (smeh) - otkrila je Natalija svojevremeno.

Naime, iako je bila veoma aktivna na raznim platformama poput TikTok-a, sada je obrisala nalog. Natalija je otkrila koji je pravi razlog tome:

-Kada sam došla u ovu situaciju, stvarno sam shvatila da je Jutjub jedna ozbiljna stvar i da tu zaista može dobro da se zaradi i da je trebalo pre 10 godina da poradim na tome - objasnila je Natalija u "Premijeri", a potom priznala zbog čega je obrisala nalog na društvenoj mreži TikTok, gde je svojevremeno bila aktivna.

foto: preentscreen/Instagram

-Desi se u nekom momentu da, kada mi nešto nije dan, da me neko izvređa na nacionalnoj osnovi, što je bezveze jer ja sam Srpkinja, rođena sam u Zemunu... I onda mi padne klapna! Ja sam samo izbrisala to - kaže Natalija.