Svet osvojila lepotom, a kažu da od nje nema zgodnije: Telo boginje i um genijalca koji obrće milione, ona je savršena

Časopis "Maxim" proglasio je glumicu Margo Robi najzgodnijom i najuspešnijom ženom 2023. godine.

Objavljeno: 26.09.2024. 22:39h 22:47h
Autor:
Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Australijsko izdanje časopisa objavilo je svoju godišnju listu "Hot 100" za 2023. godinu. Na toj su listi najsupešnije žene u industriji zabave, sporta i pop kulture. Zanimljivo je da je 33-godišnja Margo Robi već četvrtu godinu zaredom zauzela prvo mesto na listi.

Na drugom mestu ovogodišnje liste našla se fudbalerka Sam Ker, a treće mesto je zauzela muzičarka Delta Gudrem.

foto: Billy Bennight / Zuma Press / Profimedia

"Naša godišnja "HOT 100" lista razvijala se u proteklih desetak godina. U 2023. ona nastavlja slaviti izvanredne australijske žene koje su impresionirale ili uticale na nas svojom sposobnošću, intelektom, humorom, postignućima, drskošću i neverovatnim talentima", izjavio je za medije Santi Pintado, glavni urednik "Maxima".

Margo Robi je zvezda 2023. godine

Inače, Margo Robi ove godine je bila glavna zvezda velikog platna i naslovnica magazina zbog uloge u filmu "Barbie". Osim što je na velikom platnu oživela popularnu lutku, Robi je i producent filma zahvaljujući svojoj produkcijsku kompaniju "LuckyChap Entertainment".

foto: DW / Goff Photos / Profimedia

Magazin "Variety" je saznao da je Margo za ulogu filmu "Barbie" bila plaćena 12.5 miliona dolara.

Australijska glumica bila je najplaćenija glumica u 2022. godini, upravo zahvaljujući filmu "Barbie". Njena plata nadmašila je njne prethodni najviši honorar od 10 miliona dolara za blokbaster "Birds of Pray" iz 2020. u kojem je glumila Harli Kvin.