O Anđelinoj svadbi danas bruji cela Srbija: Mlada napravila šou sa sestrom, urnebesna situacija goste nasmejala do suza

O Anđelinoj svadbi danas priča cela Srbija: Svatovi su ostali u šoku kada su čuli šta je izgovorila rođenoj sestri

Objavljeno: 26.09.2024. 15:44h 15:47h
Foto: Printscreen TikTok - andjelastepovic

Anđela Stepović Tešović, profesionalna šminkerka, nedavno je stala na ludi kamen sa svojim izabranikom sa kojim je u vezu već osam godina, a snimci sa njihove svadbe postali su neverovatno viralni na TikTok-u zbog jedne vrlo zanimljive situacije.

Naime, u momentu kada su stali pred matičara, mlada se iznenada setila da su zaboravili da ponesu burme. Odmah je alarmirala sestri da ih donese, a njen izraz lica nasmejao mnošto ljudi, video je preko 1.600.000 osoba pogledalo!

foto: Printscreen TikTok - andjelastepovic

Snimatelji su sve zabeležili, , jer se u kadru čak vidi i kako njena sestra simpatično trčeći odlazi po burme u elegantnoj toaleti.

U trenutku nakon venčanja i potpisivanja, meni prolazi kroz glavu da burme nisu kod nas. Odmah sam se obratila sestri koja brzinom svetlosti otrčava i donosi burme. Hvala, Joco— napisala je mlada na svom pofilu na TikTok-u ispod videa.

"Kraljica, kako trči", "Top, ovo me nasmejalo", "Seka top", "Betmen u akciji baš ste mi slatki", "Sestra, carica", "Srecno mladenci, slučajno ste mi iskočili, ali mladoženju prepoznah iz bivše firme. Veliki pozdrav!", samo su neki od komentara.