"30 godina sam mlađa od Marka kom sam rodila sina: Svi me mrze jer misle da me zanima samo njegov novac"

Ljubavna priča žene koja je 30 godina mlađa od muža veoma je zanimljiva i posebna.

Objavljeno: 26.09.2024. 14:53h
Foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Alisa Seremet ima muža koji je 30 godina stariji od nje i ljudi joj neprestano upućuju mržnju i uvredljive reči. Njegova porodica je čak nazvala kopačicom zlata kada je upoznala Marka sa samo 23 godine.

Za njih se pričalo da su im počeci bili veoma teški i puni mržnje. Sada, skoro 8 godina kasnije, njih dvoje su i dalje zaljubljeni i imaju zajedničkog sina.

Alisa je u prošlosti već imala starije muškarce sa kojima je imala dvoje dece, a Mark sada ima 27-godišnjeg sina i 25-godišnju ćerku.

foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

- Prvo, nikada me nisu privlačili mlađi muškarci. Nisam naišla nikada ni na jednog koji mi odgovara. Mark je neko vreme strahovao da ću ga ostaviti zbog nekog mlađeg i bogatijeg. Ali, evo, neka vam on kaže - dešavalo se milion puta da me odmeravaju razni imućni momci, ali nema niko ono što ima moj suprug - navela je on, što je Mark potvrdio i dodao da nikada nije video da neko ne pogleda u njegovu lepšu polovinu. - objasnila je ona na društvenim mrežama gde često dodaje njihove zajedničke fotografije.

Kroz druge snimke, Alisa je navela još jedan razlog zašto je sa Markom i šta ga čini toliko posebnim.

foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

- Kada sam htela da se zaposlim, kupio je firmu kako bih radila. Kada sam želela da se bavim modom i dizajniranjem garderobe, želeo je da mi da više od 20 hiljada evra da bih pokrenula biznis i karijeru. Kada želi da me izvede na večeru - odmah organizuje bebisiterku za decu, jer želi da izađe sa ženom svojih snova, makar i u običnu šetnju. Nije sve u novcu, već je u toj ogromnoj podršci i što neko vidi stvari iz iste perspektive kao i ja. Morate to razumeti, svoju decu nisam rađala zbog nečijih para, već vidim da imam kraj sebe čoveka ko brine za mene i za život naše porodice - objasnila je Alisa.

foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Na ovom videu, pratioci nisu štedeli na pohvalama i lepim rečima.

- Iz siromaštva sa 18 godina, i to trudna, našla si pravi put u svom životu. Ovo je tvoja sudbina, bravo! - stoji u jednom komentaru.

Bonus video: