Anđelina i njena omiljena ćerka istetovirale iste reči: Da li je moguće da je ovo dopustila detetu

Anđelina Džoli je već jednom prilikom otkrila da je dopustila deci da se tetoviraju i tolika im je podrška da zajendo imaju iste tetovaže

Objavljeno: 23.09.2024. 21:42h 21:48h
Autor:
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Anđelina Džoli dopustila je 16godišnjoj ćerki Vivijen da se istetovira. Njih dve su odradile zajedničku tetovažu koju je glumica ponosno pokazala prilikom premijere filma.

Anđelina je na ruci uradila tetovažu na kojoj piše pisanim slovima crvenom tintom "ostani zlato". Naime, istu takvu tetovažu ima i njena ćerka Vivijen koja radi kao asistent svojoj majci.

foto: Nancy Kaszerman/ZUMA Press Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Uradila sam tetovažu "ostani zlato" sa svojom ćerkom Viv tokom izlaska filma. To nam je mnogo značilo i zajedno i pojedinačno," izjavila je Anđelina koja nije komentarisala odluke njene dece da odbace očevo prezime Pit.

"Viv me podseća na moju majku po tome što ne želi da bude u centru pažnje, nego je tu da bude podrška drugima. Ona je veoma promišljena i ozbiljna po pitanju pozorišta, naporno radi i trudi se da doprinese," rekla je Anđelina o Vivijen i mnogi su odmah naveli da je ona omiljena ćerka slavne glumice.

foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Ali izgleda da to nije jedina tetovaža koju Anđelina ima zajedničkom sa svojim detetom. Pticu na grudima koju je pokazala na istoj projekciji filma je tetovaža koju deli sa još jednim detetom.

Izgleda da je još jedno njeno dete odlučilo da se tetovira, a Anđelina je to podržala sa istovetnom tetovažom na svom telu.

Među tetovažama koje poznata glumica ima na leđima, nalaze se citat Tenesija Vilijamsa, budistička molitva i geografske koordinate lokacija na kojima su rođena njena deca.

FOTO: Thomas Bohlen / Starface / Profimedia
FOTO: SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Universal Collection / Everett / Profimedia
FOTO: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia