Život 3 trenutno najtraženije manekenke ne bi poželela ni jedna devojka na planeti: Ne znaju ni gde im je kuća, gladuju

Život supermodela nije baš bajka, a ukoliko im zavidite morate da se podsetite one stare poslovice "pazi kome zavidiš"

Objavljeno: 23.09.2024. 20:34h 20:41h
Autor:
Foto: DJ Sergio Garrido / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tri trenutno najtraženije manekenke na svetu su Džidži Hadid, Bela Hadid i Kendal Džener. Evo kako izgleda njihov život:

Kendal Džener

Mlađa sestra Kim Kardašijan i ćerka Kris Džener, Kendal je ušla u svet modelinga u tinejdžerskim godinama. Svaki njen korak smo mogli da pratimo u popularnoj rijaliti seriji U korak sa Kardašijankama. Iako su mnogi bili besni jer je mlada Kendal imala veliku odskočnu dasku u vidu rijalitija, ali i činjenice da joj je majka najpoznatija i najuspešnija menadžerka u Sjedinjenim Američkim Državama, manekenka je kasnije tvrdila kako joj je to samo zlo donelo.

Prirodno, za sebe je mislila da je hipertalentovana manekenka, te da se duplo mora dokazivati svim onim zlobnicima koji misle da je preko veze došla do najatraktivnijih revija.

Ipak, ono što smo mogli da vidimo je da Kendal pati od noćnih strahova, da često ima paralize sna, da je sve to izazvano preteranim stresom zbog revije i posla. Plakala je u kameru da više ne zna gde živi, gde joj je dom te da nije povezana sa sestrama jer je više ne uključuju u porodične aktivnosti.

Tako odbačena od porodice, putuje svetom zbog posla, od revije do revije, te nigde ne može da "savije gnezdo".

Još jedna zanimljivost je to da do sada nije imala ozbiljnu vezu, da je često povezuju sa muzičarem Bed Benijem, ali oni do sada nisu viđeni da se ljube ili razmenjuju nežnosti - samo su se pojavili zajedno na par događaja.

Od kako je njen otac, Brus Džener promenio pol i postao žena, povela se priča i da je Kendal gej, ali ona to do sada nije potvrdila ili demantovala.

FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Mert Alas/Calvin Klein/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džidži Hadid

Omiljena ćerka Jolande Hadid ima 60 kilograma i status jedne od najboljih manekenki. Ono što je sigurno, Džidži ima harizmu. Iako je ćerka slavne mame koja je i sama bila model, niko ne dovodi u pitanje sposobnost Džidži Hadid. Ona je u stanju da iznese svaki model, od revije napravi spektakl i dizajneri je obožavaju zbog toga.

Nije tajna da joj ugled i posao nije nauršila čak ni trudnoća i rođenje ćerkice pre četiri godine.

Džidži je imala burnu vezu sa Zejnom Malikom koja je prekinuta kada je došlo do strašne porodične svađe u kojoj je Zejn navodno davio taštu Jolandu Hadid, koja se opet po nekim šuškanjima mnogo mešala u njihovu vezu.

Manekenka je ipak preko svega prešla lagano, uzimajući starateljstvo nad ćerkom, ali dozvoljavajući Zejnu da dete redovno viđa.

Sada je Džidž u vezi sa Bredli Kuperom sa kojim je viđena nekoliko puta, a do tada ona uspešno balansira porodični i život modela.

FOTO: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
FOTO: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Angela WEISS / AFP / Profimedia
FOTO: Angela WEISS / AFP / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: MPP / Starface / Profimedia
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: instagram

Bela Hadid

Omražena ćerka Jolande Hadid je Bela koja je navodno naterana da operiše nos i da drži rigorozne dijete kako bi se dopala slavnoj mami. Zahvaljujući mnogim estetskim korekcijama, Bela postaje žena sa najsavršenijim proporcijama lica. Kako se to pročulo tako Bela postaje najtraženija manekenka na celom svetu. Svi su hteli da njihove modele nosi upravo ona, ali uprkos licu i velikoj želji - Bela nema hrabrost slavne sestre Džidži i često se može videti iza scene kako nervozno plače dok je sestra teši.

Ipak, Bela je godinama uspela da opstane u svetu modelinga sve dok se nije ozbiljno razbolela zbog Lajamske bolesti. Nakon što je izgubila kilažu, ugrozila zdravlje do maksimuma, Bela je odlučila da promeni život. Od zarađenih miliona preselila se na ranč i počela da se bavi jahanjem konja, njenom velikom ljubavlju. U međuvremenu je tamo našla i kauboja sa kojim ima ljubavnu vezu i kojeg rado pokazuje po Holivudu.

Tu i tamo opet odradi koju reviju, ali privatni biniz sada joj je prioritet.

Njena vrednost se procenjuje na 25 miliona dolara.

FOTO: Astro / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Diggzy/Shutterstock / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: Astro / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
FOTO: ABACA / Abaca Press / Profimedia
FOTO: ABACA / Abaca Press / Profimedia
FOTO: SplashNews.com / Splash / Profimedia