Već 30 godina na prozoru čekam sina: Kad bi mogle, moje suze davno bi izbrisale bol koju sam naneo sebi dajući sve deci

Ispovest čoveka koji 30 godina čeka sina koji neće da ga poseti prepuna je emotivnih detalja.

Objavljeno: 23.09.2024. 07:30h
Foto: Profimedia

Preterano ugađanje drugima, a posebno deci, ljudima se zna obiti o glavu, o čemu nam neretko svedoče i naši čitaoci.

Jadan je onaj ko sebe uvek stavlja u drugi plan, ne bi li najpre zadovoljio potrebe svih oko sebe, potvrdio je penzioner Davor. "Prvo deca, pa ja", razmišljao je i on za života, o čemu iskreno piše.

"Kad bi mogle, moje suze davno bi izbrisale bol koju sam naneo samome sebi upravo zato što sam mislio da mogu sve dati i svima ugoditi. Bio sam i sebi i drugima zadnji, jedini koji ni od koga nije ništa primao, niti prima danas. Deca su sve uzela, i otišla", napisao je utučeni otac.

foto: Shutterstock

Sina, svedoči, nije video 30 godina. "Stvarni razlog ne postoji. Sinu sam dao sve što otac dati može, pa i više od toga, život sam mu posvetio. Sada sam bolesni starac koji sjedi u kući, pokraj prozora, i gleda u daljinu nadajući se da će ugledati sina. I ne samo sina, volio bih upoznati i njegovu porodicu, pre svega moju unučicu za koju znam da postoji, ali je nikada nisam video", izrazio je svoju bol.

"Koliko je sve to teško, znam samo ja, koji živim s hiljadu pitanja koja me muče iz dana u dan, koji trpim svoju bol gledajući u daljinu", tužne su reči kojima je gospodin Davor završio pismo. Do tvrda je srca teško dopreti, ali nada umire poslednja, možemo zaključiti i na primeru ove nesretne sudbine.

(Moje vrijeme)

Bonus video: