Anđelina Džoli se razvela zbog ove žene, dok je ona sve vreme bila Madonina robinja: Ljubavni trougao koji je šokirao

Ova žena uspela je da zavede dve najveće zvezde u svetu glume i muzike- Anđelinu Džoli i Madonu. Anđelina se zbog ljubavi sa njom razvela, a nije ni slutila da je sve vreme bila Madonina robinja.

Objavljeno: 21.09.2024. 07:24h 07:30h
Autor:
Foto: Printskrin@The Queen/X

Madonina bivša devojka, Dženi Šimizu, našalila se da se osećala kao "elitna prostitutka" tokom veze sa Madonom.

Manekenka, koja sada ima 57 godina, pružila je redak uvid u svoju vezu sa pevačicom, koja sada ima 66 godina, u dokumentarnom filmu "U Vogu: Devedesete", koji se osvrće na zvezde koje su obeležile deceniju u istoriji magazina.

U šestoj i poslednjoj epizodi serijala, Dženi je podelila da je uživala u romansi sa Madonom u isto vreme kada je bila u vezi sa Anđelinom Džoli, priznajući da je letela širom Evrope zbog kasnonoćnih susreta sa zvezdom.

foto: Printskrin@oscar/X

Glumica, koja se udala za svoju suprugu Mišel Harper 2014. godine, dodala je da je jednom prilikom letela iz Milana u Pariz kako bi provela noć sa Madonom, pre nego što se vratila nazad u Italiju za svoju sledeću reviju.

Rekla je: "Mislim, ne možeš reći ne Madoni devedesetih godina."

"Ne samo da je bilo sjajno osećati se kao elitna prostitutka, jer zaista jeste bilo tako, dobijala bih poziv sa pitanjem: 'Možeš li da se nađeš sa mnom na mom nastupu u Parizu, ti si u Evropi, zar ne?' a ja bih odgovarala: 'Da, upravo završavam Pradu, stižem avionom.'"

"I ja bih stigla u Ric hotel u četiri ujutru, imala seks, i zatim se vratila avionom nazad u Milano."

foto: Chestnut Hill Productions / Red / AFP / Profimedia

Dženi, koja se udala za Mišel Harper 2014. godine, prethodno je detaljno opisala svoju romansu sa Madonom u svojim memoarima iz 2023. godine, pišući da je njihova veza bila zasnovana na dubljoj fizičkoj povezanosti, a ne na emotivnoj.

Tada je rekla: "Nije bilo u pitanju emotivna veza, već uzajamno odvođenje jedno drugog do vrhunca seksualne ekstaze. Obožavala sam činjenicu da sam uvek bila na raspolaganju ovoj ženi. Uzbuđivalo me je kada bi me pozvala u svoju sobu kad god bi poželela seks."

Modna zvezda je stekla popularnost nakon što je dobila ponudu da radi kao manekenka za brend Kelvin Klajn, a pored toga što je bila prva azijska manekenka koja je šetala za Pradu, bila je i prva manekenka jedne seksualne manjine koja je otvarala reviju.

foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

U isto vreme dok je bila u vezi sa Madonom, Dženi je takođe imala romansu sa svojom koleginicom iz filma "Foxfire", Anđelinom Džoli.

Anđelina je sama potvrdila njihovu vezu u intervjuu iz 1997. godine, rekavši: "Zaljubila sam se u nju u trenutku kada sam je ugledala. Verovatno bih se udala za Dženi da nisam već bila udata za mog muža (Džoni Li Miler)."

Anđelina se brže bolje razvela do Milera, priznavši mu da je ludo zaljubljena u Dženi. Ali njena i Dženina veza nije imala budućnost. Posle Dženi, Anđelina je ušla u toksičnu vezu sa Bilijem Bobom Torntonom, koji je zbog nje ostavio verenicu.

U dokumentarcu, Dženi se takođe osvrnula na svoj uspon u modnom svetu, rekavši: "Moja supruga će me ubiti, ali to vreme je bilo tako ludo i zabavno, a određeni trenuci su bili iskreni."

foto: Haley Mevorach / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Sećam se da su me prijatelji odveli na Tajms skver i rekli mi: 'Pogledaj!' i tada sam upravo završila kampanju za Banana Republic, a ispod nje je pisalo 'Američka lepota.'"

"Nikada u životu nisam bila opisana kao Amerikanka i kao lepota. Kao Japanka i lezbijka, koja hoda ulicama i biva uznemiravana, ali na trenutak, kada sam videla tu kampanju, to je bila tako velika izjava i zahvalna sam Kelvinu Klajnu jer je uradio nešto što je bilo tako pozitivno."

Bonus video: