"Spavala sam sa 20 oženjenih muškaraca kako bih se osvetila suprugu: Sad znam zašto muževi varaju žene sa koleginicama"

Prenosimo vam ispovest žene koja je varala i saznala zašto je muž prevario sa koleginicom.

Objavljeno: 15.09.2024. 17:02h
Autor:
Foto: Chris Rout / Alamy / Alamy / Profimedia

Britanka Elizabet (56) imala je ljubavne afere sa mnogim muškarcima kako bi se osvetila suprugu Patriku koji ju je varao. A sada je svima otkrila šta je shvatila tokom svojih vanbračnih izleta.

Za Elizabet ljubavna afera nosi uzbuđenje, a kako bi održala taj osećaj, uvek ima barem jednog oženjenog ljubavnika. Kako je priznala, nije očekivala da će u zrelom dobu njen život postati ovako uzbudljiv, ali se razvio u nešto vrlo zadovoljavajuće.

foto: Shutterstock

Zbog preljube supruga započela afere

"Kad sam saznala da me suprug prevario na poslu, odlučila sam da i ja imam intimni odnos s oženjenim muškarcima", navela je, piše The Sun.

Nakon što se suočila sa brojnim pitanjima na koje nije imala odgovor, odlučila je da se prijavi na stranicu za upoznavanje oženjenih muškaraca. Tako je i započela njena serija afera, koje su joj pružile osećaj moći, kontrole i uzbuđenja.

"Nakon što mi je brak postao dosadan, primetila sam da mi suprug više nije bio izazov u odnosu, dok su novi ljubavnici unosili uzbuđenje. Nije bio svestan da se takmiči s nečim mnogo jačim – s adrenalinom i strašću novih veza, što je kod mene ipak izazvalo osećaj krivice. Zato sam, nakon dve godine i pet ljubavnika, odlučila da okončam brak", izjavila je.

foto: Profimedia

Razvod

Iako nikada nije priznala pravi razlog, osećala je sramotu zbog činjenice da se razvela pod izgovorom da ne može da oprosti suprugu njegovu preljubu.

Kako kaže, nije birala oženjene muškarce samo zbog uzbuđenja i strasti, nego i zbog njenog unutrašnjeg obrambenog mehanizma. Patrik ju je duboko povredio svojom prevarom, a sada, ne želeći da se više oseća ranjivo, odlučila je da ne dozvoli više nikom da je povredi.

Saznala zašto je prevarena

Nakon razvoda, prvi ljubavnik joj je konačno dao odgovor na pitanje zašto ju je Patrik varao.

Rekao je da je osećati povezanost s nekim na poslu prisutna, jer delite zajedničke ciljeve i ambicije, što često može da se zameni za nešto dublje. Međutim, kada se ta povezanost završi, shvatite da to nikada nije bilo stvarno.

foto: Profimedia

Ona nikada nije gajila duboke emocije prema oženjenim muškarcima s kojima je bila. Svesna je da muškarci retko napuštaju svoje žene, a i sama ne želi da uspostavi takvu vezu.

"Uživala sam u svojoj nezavisnosti i soptvenoj slobodi, te održavala bogat društveni život. Oženjeni muškarci su cenili moju nezavisnost, a kao ljubavnic sui bili zahvalni i pažljivi", izjavila je.

Afere su u proseku trajale 6 meseci

Svaka veza bi trajala u proseku šest meseci, iako je s jednim muškarcem bila u vezi čak pet godina, ali zbog udaljenosti su se viđali samo povremeno. Izlasci na večere, a zatim vođenje ljubavi postali su njena rutina.

foto: Shutterstock

Trenutno je u vezi s Krisom, čovekom koji radi u finansijama i koji je u braku već 30 godina. Iako nikada nije spominjao svoju ženu, jasno je dao do znanja da to nije tema o kojoj želi da razgovaraju, s čim je ona saglasna.

Ponekad oseća krivicu

Ponekad oseća krivicu zbog žena svojih ljubavnika, svesna koliko je sama bila povređena kad je saznala za Patrikovu aferu, ali muškarci, prema njenom mišljenju, uvek nađu način i razlog za varanje. Da nije ona u pitanju, bio bi to neko drugi, a ona nema nameru da uništava brakove.

Stil/Žena

Bonus video: