Prva žena ga prevarila i drugom rodila dete u 44-oj, preboleo je s prelepom Srpkinjom: Sad uživa pored 30 godina mlađe

Bransilav Lečić susreo se sa brojnim optužbama na svoj račun koje je oštro demantovao, a već više od četiri godine je u vezi sa Jelenom, koja je posvećena univerzitetskoj karijeri

Objavljeno: 15.09.2024. 11:44h 17:09h
Foto: Tanjug

Branislav Lečić iza sebe ima sjajnu karijeru, ali i veoma turbulentan privatni život, posebno kada su ljubavni izbori u pitanju. Iako se razveo dva puta, sa bivšim suprugama sa kojima ima i decu je u sjajnom odnosu, a trenutno uživa pored 3 decenije mlađe profesorke.

Prvi brak sa 18 godina mlađom

Tokom skijanja na Kopaoniku, Lečić je upoznao 18 godina mlađu Ivanu Vujadinović u koju se odmah zaljubio. Zbog razlike u godinama, od patrijarha Pavla je zatražio dozvolu za crkveno venčanje koje je obavljeno 1994. godine.

Par je 1998. godine dobio sina Ivana, a dve godine kasnije ćerku Anu. 2007. godine su se razveli, a mediji su pisali da se to dogodilo jer je Ivana varala Branislava sa 15 godina mlađim stjuardom.

Ivana se potom udala za deceniju i po mlađeg izabranika, sa kojim je dobila tri ćerke. Ona je peto dete rodila u 44. godini.

foto: Kurir/ Dragana Udovičić

Ljubav sa Ninom Lečić

Potom je 2008. godine u klubu Santo Domingo upoznao voditeljku Ninu Radulović koja je trideset jednu godinu mlađa od njega. Ubrzo su počeli da se zabavljaju, ali svoju vezu su krili od javnosti. Obelodanili su je tek kada su saznali da očekuju bebu.

Voditeljkina majka ga je prihvatila, a otac je rekao da je njihova veza društveno nepodobna, ali je popustio jer mu je ćerkina sreća najvažnija. U oktobru 2010. godine Nina i Branislav su napravili svadbeno veselje kome je prisustvovalo oko 200 zvanica.

FOTO: Printscreen/ Instagram/nina_lecic
FOTO: Printscreen Youtube / Republika TV
FOTO: Kurir / Marina Lopičić
FOTO: Kurir / Damir Dervišagić
FOTO: Printscreen/ Instagram/nina_lecic

Slavlje je održano u restoranu „Kolonijal San“ koji se nalazi na Senjaku. Voditeljka je tada bila u trećem mesecu trudnoće, a budući roditelji nisu unapred želeli da saznaju pol deteta. 1. aprila 2012. su postali roditelji dečaka koga su nazvali Lav. Za vreme porođaja, Lečić je bio uz suprugu, a nakon toga je tri dana slavio. Izjavio je da bi voleo da dobije i četvrto dete.

Afera sa rijaliti učesnicom

U julu 2015. godine se pojavila slika na kojoj starleta Atina Ferari sedi u Branislavljevom krilu.

Glumac je izjavio da je ne poznaje, a njegova supruga je rekla da mu veruje. Par je nakon ovog skandala otišao na odmor u luksuzni hotel u Antaliju. U novembru 2016. godine Nina i Branislav su dali izjavu za magazin Hello u kojoj su rekli da se rastaju jer su se udaljili i otuđili, ali da će ostati prijatelji i saveznici zbog njihovog sina Lava. Krajem godine su potpisali papire za razvod.

foto: ATA Images / Antonio Ahel

U februaru 2017. godine par se zvanično razveo, a starateljstvo nad sinom je pripalo Nini, kao i stan na Dedinju za koji se spekuliše da vredi 260.000 evra.

U medijima se spekulisalo da je do razvoda došlo zbog Lekine veze sa glumicom Marijom Vicković, ali ona je to negirala. Takođe se pisalo o Nininoj vezi sa teniserom Filipom Krajinovićem koja je kasnije potvrđena.

Veza sa 30 godina mlađom

Lečić je već četiri godine u srećnoj vezi sa 30 godina mlađom Jelenom koja radi kao asistent na predmetima crtanje i crtanje ilustracija. Branislav je istakao da mu je bila velika podrška u najtežim danima, a o poropalim brakovima je rekao:

- Najviše me boli što nisam sačuvao ono što jesu moji roditelji. Razveo sam se dva puta, mislim da i ja snosim deo krivice, ali i druga strana. Grešio sam, ali sam neke stvari pogodio, birao sam ipak pametne žene koje kapiraju da ne smemo preko dece da se poništavamo i ne smemo da budemo u sukobu - istakao je glumac i otkrio da sa svojim naslednicima o svemu otvoreno priča.