Brazilcu je dada poklonio Barbiku kad je bio mali: Danas, nakon potrošenih milion dolara, on se pretvorio u ovu lutku

Alves je do sada potrošio neverovatnih milion dolara na plastičnu hirurgiju da bi izgledao kao Barbi lutka

Objavljeno: 14.09.2024. 15:50h 16:11h
Foto: printscreen/youtube/jessicaalvesuk

Džesika Alves, ranije je bila Rodrigo Alves i tada je bio poznat kao 'ljudska lutka Ken', prošla je kroz opsežnu seriju kozmetičkih procedura u potrazi za promenom svog izgleda. Uz brojne operacije nosa, pa čak i operaciju „mačjeg oka“, Alves je istražio širok spektar opcija.

Međutim, nakon svog mukotrpnog putovanja, sada se čvrsto obavezala da se neće podvrgavati daljim hirurškim intervencijama, prihvatajući novostečeno ja.

Džesika Alves se oduvek osećala nesigurno dok je odrastala, pa je odlučila da se okrene plastičnoj hirurgiji.

foto: KAT / Splash / Profimedia

Pprvobitno nazvana Rodrigo Alves i identifikovana kao muškarac po rođenju u Brazilu, otvoreno je podelila svoje životno shvatanje da se identifikuje kao žensko. Njena veza sa Barbi lutkama počela je tokom njenih godina formiranja kada joj je deda poklonio ove legendarne igračke.

Kako je Alves odrastala, iskusila je osećanje nesigurnosti i sumnje u svoj izgled. U svojim mladim odraslim godinama, donela je ličnu odluku da se podvrgne operacijama plastične hirurgije kako bi se pozabavila aspektima svog tela za koje je smatrala da im je potrebno poboljšanje.

Do 2018. nazvana je ljudskom lutkom Ken i potrošila je pola miliona na kozmetičke procedure. Do svoje 35. godine, Alves je prošao brojne kozmetičke procedure, akumulirajući ukupni trošak koji je premašio 500.000 dolara, kako je rekla televizijska ličnost.

foto: TUR14 / Backgrid UK / Profimedia

Za to vreme, Alves se i dalje identifikovala kao Rodrigo i bila je prepoznata po svojoj upadljivoj sličnosti sa kultnom lutkom „Ken“, koju karakteriše njena plava kosa i dobro definisane crte lica. Uložila je znatne količine u različite tretmane, uključujući višestruke operacije nosa, procedure „podizanja mačjih očiju“ i poboljšanja kako bi oblikovala svoju figuru.

Godine 2020, Džesika Alves je donela značajnu odluku da javno izađe i otkrije svoj pravi rodni identitet kao žena, izražavajući nameru da nastavi operaciju promene pola. Alves je iskreno podelila svoje lično putovanje, objašnjavajući da je, uprkos tome što je spolja poznata kao „Ken“, uvek osećala duboku vezu sa suštinom Barbie u sebi.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je otkrila da je godinama pokušavala da se prilagodi društvenim očekivanjima predstavljajući se kao muškarac, čak i pribegavajući kozmetičkim poboljšanjima poput lažnog pakovanja od šest i veštačkih mišića u rukama.

Međutim, Alves je priznala da je sama sebe obmanjivala, jer je njen autentični identitet odjekivao sa ženstvenošću. Sa svojom novootkrivenom jasnoćom u pogledu svog pola, Alves je izrazila da je njena odluka da svoje fizičko telo uskladi sa svojim pravim ja bila ključni korak u postizanju harmonije između njenog uma i tela.

Nakon njene javne objave da je transrodna, Alves je nastavila sa daljim modifikacijama kako bi uskladila svoj fizički izgled sa svojim rodnim identitetom žene. Ove modifikacije su uključivale uklanjanje njenih trbušnih mišića kako bi se postigla ženstvenija figura, kao i poboljšanja njenih usana i prefinjenosti njenog nosa. Navodno do 2023. godine Alves uložila je neverovatnih milion dolara u kozmetičke procedure tokom svog putovanja.

foto: Profimedia

Nakon transformativnog putovanja, Džesika Alves je izrazila zadovoljstvo svojim trenutnim izgledom, izjavivši da je „100% gotova sa plastičnom hirurgijom“. Ona odiše samopouzdanjem i srećom, potvrđujući: „Izgledam i osećam se neverovatno. Prihvatanje moje ženstvenosti donosi mi radost i osećaj ponosa. Od detinjstva sam zamišljao dugu kosu i raskošnu figuru, a sada živim kao žena kakva sam oduvek težio da budem, ispunjavajući snove sopstvenog odraza.”

Bonus video: