Šta rade Mandina deca? Najmlađi naslednik postaje glumac, ćerka mu prava lepotica, najstariji sin zaveo poznatu Srpkinju

Svi naslednici Milorada Mandića Mande su se sami izborili za svoj put ka uspehu, te niko od njih nije koristio slavno očevo ime. Ljudi iz okruženja ih opisuju kao vrlo odgovorne, vredne i poštene osobe.

Objavljeno: 11.09.2024. 08:00h
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Milorad Mandić Manda, neponovljivi glumac sa specifičnim smislom za humor koji je odigrao kultne uloge, najviše se ponosio svojim naslednicima. Pored svih angažmana i nagrada, porodica mu je uvek bila na prvog mestu. Zbog njegovog vedrog duha bio je miljenih među decom, njegovom omiljenom publikom.

Zračio je posebnom energijom, a prepoznatljivim svetlim očima znao je mnogo toga da kaže i bez reči. Iako je gradio brilijantnu garijeru, jedan zadataj je za njega bio najvažniji - da obezbedi svojima sve ono što on nije imao u detinjstvu.

- Odrastao sam u skromnoj porodici i vaspitavan sam tako da nisam imao mnogo želja. Bio sam svestan da su mnoge stvari za mene bile nemoguće, iako su se moji roditelji trudili da sestri, bratu i meni obezbede što više. Kada sam dobio svoju decu, pokušavao sam da svaku njihovu želju ostvarim istog trenutka. Zbog takvog stava oni su bili izgubili interesovanje za iznenađenja, a ja sam shvatio kako sam svojim postupcima postigao kontraefekat. Međutim, vremenom su počeli drugačije da razmišljaju i naučili su da cene roditeljski trud. Vodio sam ih na snimanja da vide koliko su naporna i kako sam na neki način žrtvovao porodicu zbog zanata, što me mnogo boli - govorio je glumac za "Story" 2010. godine.

Najmlađi sin krenuo njegovim stopama

Najmlađi sin Milorada Mandića Mande i Anje Mandić izrastao je u zgodnog vrlo zrelog momka, što će mu umnogome značiti na studijama - jer je zvanično u julu mesecu ove godine postao student Fakulteta dramskih umetnosti u klasi profesorke Marije Milenković.

- Rekla bih da ima dosta Miloradovih osobina. Ume vrlo dobro da sluša sagovornika, mnogo se raduje tuđem uspehu i šali se na svoj račun. I naravno sad je u fazi da nekad voli da govorim o njemu, a nekad ne. Uvek me zasmejava ako oseti da sam napeta. I zna da podrži svoje bliske - rekla je Anja jednom prilikom za magazin "Gloria".

Gde su i šta rade Mandina deca iz prvog braka?

U prvom braku sa Ksenijom Sonjom Burzan dobio je Marka, Mariju i Filipa.

Oni ne vole mnogo javno da se eksponiraju, te se trude da sačuvaju privatnost od svetla reflektora i medija. Međutim, poznato je da su svi vrlo uspešni.

Naime, Marija je izabrala slikarstvo, a osim slikanja na platnu, godinama se bavi i digitalnom fotografijom. Njena umetnička dela ostavljaju javnost bez daha, te se mnogi dive talentu ove mlade umetnice. Osim toga, radila je i za Netfliks film s Danijelom Krejgom "Nož u leđa: Stakleni luk", a u njenoj biografiji stoji da je bila angažovana kao dekorater.

Sin Filip je, takođe, u svetu glume, ali na drugačiji način - iza kamera. Ostao je u svetu pokretnih slika, a karijeru je počeo kao lični asistent na seriji "Žigosani u reketu", stoji u njegovoj biografiji na sajtu IMDB.

Oprobao se i na snimanju serije "Tajne vinove loze", gde je bio vođa snimanja. Posao nema mnogo veze s glumcima, najviše radi u organizaciji. Veoma je odgovoran i trudi se da obezbedi najbolje uslove za sve na setovima, te važi za miljenika među glumcima.

Sa druge strane, Marko radi kao producent u jednoj producentskoj kući. Ima višegodišnje iskustvo u društvenim medijima i marketingu. Dobio je i brojna priznanja za svoj rad u produkciji.

FOTO: Kurir/Damir Dervišagić
FOTO: Kurir/Sonja Spasić
FOTO: ATA Images
FOTO: Printscreen Youtube / Izbliza - Produkcija Kadar
FOTO: ATA Images / Antonio Ahel
FOTO: Kurir / Zorana Jevtić

Oženjen je popularnom Srpkinjom, Tijanom, koja je blogerka i influenserka, poznata i pod nazivom "Flawless Mess" na Instagramu, a bavi se i digitalnim marketingom i fotografijom.

Svoju ljubav krunisali su brakom u novemrbu 2021. godine, a već narednog meseca postali su roditelji jedne devojčice.

Dobro je poznato da se Anja izuzetno dobro slaže sa Mandinim nalsendicima iz prvog braka, te da svi funkcionišu kao velika složna porodica i uvek su tu jedni za druge i u lepšim, ali i u teškim životnim momentima.