Modni promašaj nedelje: Kejti Holms kao da je izgubila kompas, ništa se nije slagalo kako valja

Kejti Holms ponovo je razočarala svojim izdanjem.

Objavljeno: 09.09.2024. 20:30h 20:40h
Autor:
Foto: Robert O'Neil / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Kejti Holms, u poslednje vreme kao da je izgubila modni kompas. Njena nedavna ulična kombinacija u Njujorku nije uspela da oduševi nimalo.

Holms se odlučila za preveliku duksericu sa šarenim printom i grafitima koja deluje neuredno i nasumično izabrana, bez ikakve povezanosti sa ostatkom izgleda. Dukserica, iako vibrantna, deluje previše ležerno i nespretno za gradsku šetnju, a kroj čini da izgleda šire i neuredno.

foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Uz to, kombinacija sa širokim, ispranim plavim trenerkama stvara utisak da je zaboravila da promeni odeću nakon teretane. Trenerka vrećastog kroja, dodatno naglašava neuredan izgled, posebno u kombinaciji sa predugačkim nogavicama koje se nakupljaju kod članaka.

Kejti je ovaj neodređeni izgled upotpunila belim Adidas patikama, koje su same po sebi osnovni komad, ali uz ovu kombinaciju deluju kao da su poslednja opcija. Još jedan detalj koji je dodao na ovaj stajling bio je čudan izbor ružičastih čarapa sa dezenom koji deluje nasumično uklopljen.

foto: Robert O'Neil / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šarenu torbu koju nosi preko ramena dodatno opterećuje već pretrpan izgled, dok velika, bež torba u drugoj ruci potpuno narušava bilo kakvu šansu za kohezivnost. Ni minimalističke naočare za sunce nisu uspele da spase ovaj stajling, već su samo doprinosile celokupnom haotičnom utisku.

Kejti Holms, koja često bira komforne i jednostavne kombinacije, ovoga puta je vidno preterala u opuštenosti. Ovo nije prvi put da joj se to događa, u poslednje vreme ne viđamo često lepe kombinacije sa njene strane, a nadamo se da je to samo privremeno.

U nastavku pogledajte bolje kombinacije Kejti Holms:

FOTO: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
FOTO: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia
FOTO: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Steve Eichner / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bonus video: