Planina od čoveka ima 200kg i preko 2 metra visine, a oženjen je "Palčicom": Evo kako izgledaju njihovi intimni odnosi

Jedan od najneobičnijih parova na javnoj sceni svakako je Hafpor Tor Julijus Bjornson koji je glumio u seriji Igra prestola i njegova supruga Kelsi

Objavljeno: 09.09.2024. 08:24h 08:26h
Autor:
Foto: Printscreen/Instagram/kelc33

Hafpor "Tor" Julijus Bjornson, svima poznatiji kao "Planina" iz "Igre prestola", visok je 206 centimetara, a njegova težina varira između 180 i 200 kilograma.

On redovno učestvuje u takmičenju za "Najsnažnijeg čoveka na Zemlji". I pomislil biste da je oženjen nekom ženom koja mu fizički parira, ali on je ljubav našao pred Kelsi Henson koja je visoka 157cm i teška svega 50 kilograma.

Što znači da je Kelsi od svog muža niža pola metra i lakša 130 kilograma.

foto: Printscreen/Instagram/kelc33

Ovaj par je svoje razlike prihvatio sa humorom pa skoro svakodnevno izbacuju videe na kojima se vidi kolika je fizička razlika među njima.

"Nikada ne stajete zajedno u kadar... Problem niskih ljudi kada su sa visokim", napisala je ova 34-godišnjakinja svojevremeno na Instagramu.

To svakako nije jedini problem sa kojim se susreću zbog razlike u visini. Mnogi se pitaju i kako im polazi za rukom da se ljube ili kako izgledaju njihovi intimni odnosi. Supružnici su rešili da otkriju fanovima ove škakljive detalje.

foto: Printscreen/Instagram/kelc33

"Kako se ljubite? Da li svaki put skočiš u njegov zagrljaj i obaviješ noge oko njegovog struka? Molim te, podeli sliku ove impresivne akcije", napisao je Kelsi jedan od njenih pratilaca na Instagramu.

"Ah, on se sagne, a ja se popnem na prste. Ili samo kažemo sebi "Batali to" i podigne me", priznala je ova omalena dama.

foto: Printscreen/Instagram/kelc33

Podsetimo, slavni Islanđanin titanske građe upoznao je Kelsi pre nekoliko godina u jednom baru u kom je ona radila kao konobarica i odmah su se dopali jedno drugom. Bračne zavete razmenili su 2018, a imaju sinčića Stormura, dok Hapfor ima i ćerku Tereziju iz prethodne veze.

foto: Printscreen/Instagram/kelc33

Supružnici su u novembru 2023. podelili tužne vesti, Kelsi je tada u 21. nedelji trudnoće na svet donela mrtvorođeno dete - devojčicu kojoj su dali ima Grejs.

foto: Printscreen/Instagram/kelc33

(Žena)