Silvester stalone

Ljubav duga punih 36 godina: Iako je ovaj brak poljuljala jedna preljuba, uprkos svemu ostali su zajedno

Njihova ljubav ne bledi ni nakon 36 godina veze i 27 godina braka

Objavljeno: 22.09.2024. 07:00h
Autor:
Foto: Jackie Brown / Shutterstock / Splash / Profimedia

Glumac Silvester Stalone nedavno je proslavio 78. rođendana. Iako je uveliko zagazio u osmu deceniju, on i dalje snima, ali ipak mnogo više vremena provodi u društvu najvažnijih žena - supruge Dženifer Flavin (55) i njihovih ćerki Sistin Rouz, Skarlet Rouz i Sofije Rouz Stalone. Supružnici i dalje blistaju od sreće i tako pokazuju da njihova ljubav ne bledi ni nakon 36 godina veze i 27 godina braka.

foto: Profimedia

Upoznali su se 1988. Dženifer tada je bila jedna od najtraženijih i najpoznatijih američkih modela, a Silvester već dvaput razveden i na vrhuncu filmske slave nakon neverovatnih uspeha filmova "Roki" i "Rambo". Zbog lepe Dženifer holivudski snagator je prekinuo vezu s prvim američkim supermodelom Dženis Dikinson, koja je nakon rođenja ćerke Savane Rodin 1994. tvrdila da je dete njegovo, ali je DNK analizom ipak utvrđeno da je otac muzički producent Majkl Birnbaum.

foto: Profimedia

Silvester i Dženifer Flavin su se venčali 1997. nakon rođenja najstarije ćerke. Najveće iskušenje u svom braku prevladali su pre dve godine, kad je Dženifer podnela zahtev za razvod. Kako se naknadno saznalo, razlog nije bila treća osoba, nego rastrošnost i finansijski nerazumno ponašanje njenog supruga, što ju je jako zabrinulo i uznemirilo.

foto: ROM@MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Premda uoči venčanja nisu potpisali predbračni ugovor, među supružnicima nikad nije bilo zle krvi, ružnih reči ni optužbi. Naprotiv, međusobno su se na sva usta hvalili, pa je tako Slaj svoju ženu opisao kao najdivniju osobu na svetu i dodao da se nada da ga s njom čeka još mnogo nezaboravnih godina.

Taktika mu se isplatila, pa je Dženifer nakon samo mesec dana povukla svoj brakorazvodni zahtev i izjavila da su ona i Silvester uspešno razrešili sve nesuglasice. Stalone je taj događaj proslavio objavom na Instagramu i fotografijama na kojima se drže za ruke. Bogatstvo Silvestera Stalonea procenjuje se na oko 400 miliona dolara.

FOTO: Profimedia
FOTO: Printscreen Instagram / officialslystallone
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia