Vikendica Jovana Memedovića pokraj Drine puca od bogatstva: Pije šampanjac i uživa, a ovo najviše voli da radi

Vikendica Jovana Memedovića, o kojoj se spekuliše da se nalazi pokraj Drine, pravi je beg od stvarnosti u kojem voli da uživa.

Objavljeno: 05.09.2024. 11:24h 11:38h
Autor:
Foto: Printskrin@jovanmemedovic/Instagram

Jovan Memedović pobegao je iz Beograda i svoj kutak mira stvorio u netaknutoj prirodi u kojoj se relaksira posle napornih snimanja.

Iako precizna lokacija njegove vikendice ostaje tajna, spekulacije upućuju na Perućac, idilično mesto kraj Drine. Vikendica još na prvim fotografijama, puca od bogatstva koje je oličeno u miru, tišini, životinjama, knjigama i prirodnom lepotom.

Jovan Memedović, je poznat po ljubavi prema prirodi, a često je snimao i emisije na Tari. Jednom prilikom on je otkrio delić svog privatnog raja na društvenim mrežama.

Vikendica Jovana Memedovića, izgrađena od drveta i pruža oazu mira i topline. Unutrašnjost je ukrašena fotografijama, ikonama i knjigama, dok spoljašnjost i prostrano dvorište ostaju skriveni od očiju javnosti.

Unutrašnjost vikendice odiše toplinom, sa zidovima ukrašenim uspomenama i alatima neophodnim za život u prirodi.

Peć i sekire su samo neki od predmeta koji olakšavaju svakodnevne poslove, a Memedović je posebno ponosan na uspomene vezane za njegovu emisiju "Sasvim prirodno".

Vikendica nije samo sklonište za Memedovića, već i za njegove pse, koji su deo porodice i imaju svoje mesto za odmor. Ljubav prema životinjama je nešto što voditelj često ističe, a njegovi psi su mu, kako kaže, verni prijatelji.

Najviše, osim životinja, voditelj voli da se provoza čamcem i uživa u prirodi maksimalno.

Iako Jovan Memedović ne voli da iznosi previše detalja o svom privatnom životu, njegovi pratioci na Instagramu imali su priliku da zavire u neke delove vikendice. Fotografije otkrivaju kutak za pse i prostrano dvorište koje tokom toplijih dana postaje prava oaza zelenila.

Stil/Alo

Bonus video: