On je imao samo 7 godina kada je njegova žena sa 18 proglašena za Mis sveta: Nije ni slutio da će mu jednom roditi decu

Kada je mali Nik Džonas gledao osamnaestogodišnju Prijanku Čopru kako je proglašavaju za Mis sveta, nije ni slutio da će mu postati žena i da će mu roditi ćerku.

Objavljeno: 04.09.2024. 15:38h 16:00h
Autor:
Foto: MARTIN HAYHOW / AFP / Profimedia, Printskrin@mamadjonas/Instagram

U očaravajućim dvehiljaditim, usred blistavih svetala i sjajnih haljina takmičenja za Mis sveta, mlada i zanosna Prijanka Čopra stajala je na pragu ostvarenja sna.

Nije ni slutila da je na drugom kraju sveta, u potpuno drugačijem poglavlju svog života, njen budući suprug, šarmantni Nik Džonas, bio samo širokooki sedmogodišnji dečak, nesvestan sudbine koja ga čeka.

Dok je Prijanka bila ovenčana za Mis sveta, njena lepota i gracioznost prevazilazile su granice same pozornice, a Nikova majka, Denis, gledala je televizijski ekran s napetim iščekivanjem. Bio je to trenutak urezan u vreme, trenutak kada je univerzum, u svom mističnom sjaju, postavio pozornicu za ljubavnu priču koja će postati legendarna.

foto: Cat Morley / Avalon / Profimedia

Denis je držala je svog malog sina blizu sebe, nesvesna da je on predodređen da postane deo života ove izuzetne žene. Mali Nik, čije su nevine oči odražavale čuda sveta, uskoro će izrasti u čoveka koji će osvojiti srce same Mis sveta.

Sećanje na taj dan, sećanje na trenutak kada je Prijanka proglašena za misicu, ostalo je sa Denis kao živa i dragocena uspomena. Nikada nije mogla zamisliti da će očaravajući spektakl na njenom televizijskom ekranu jednog dana postati sastavni deo priče njene porodice—priče koja deluje kao da je izvučena iz stranica bajke.

foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Ali ono što je njenu priču učinilo još izvanrednijom bila je otpornost i odlučnost koju je pokazala suočena s ovim izazovima. Uprkos početnoj nesigurnosti, Prijanka će nastaviti da ne samo osvaja svet lepote, već će se i bez problema prebaciti u uspešnu glumačku karijeru koja se prostire na dva kontinenta.

Tada u tom periodu Nik je imao samo 7 godina, dok je Prijanka imala 18. Sa velikom srećom pored majke je gledao i nije slutio da će ta devojka sa ekrana, postati njegova bivša supruga koja će mu roditi decu.

U nastavku pogledajte još fotografija para:

FOTO: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Amy Sussman / Getty images / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Reuters / Adnan Abidi
FOTO: EPA / Rajat Gupta
FOTO: Profimedia

Bonus video: