Šoubiznis pun lažnih veza: Procureo navodni ugovor o nameštenoj vezi Tejlor Svift i njenog dečka, ovo su trebali da rade

Skandal trese šoubiznis. Da li su sve vreme pevačica Tejlor Svift i njen dečko, kvoterbek Travis Kelsi, bili u lažnoj vezi?

Objavljeno: 04.09.2024. 08:34h
Autor:
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada su Tejlor Svift i Travis Kelsi potvrdili da su u vezi, pevačicini fanovi su bili uvereni da je konačno pronašla pravog.

Zapravo, to je ljubavna priča koja će postati holivudski film – pop zvezda i sportista koji su se zaljubili dok je svet posmatrao.

Međutim, večeras su Kelsijevi predstavnici bili primorani da negiraju planove o raskidu, nakon što se na internetu proširio dokument napisan na memorandumu njegove američke PR kompanije.

foto: Patrick Smith / Getty images / Profimedia

Dokument koji izgleda da je kreirala firma "Full Scope" iz Los Anđelesa, otkriva strategiju za njihov raskid, kao deo "međusobne promocije" sportiste i pevačice, piše "Dejli mejl".

Takođe, dokument navodi plan za izdavanje zvaničnog saopštenja – tri dana nakon raskida kako bi se omogućilo da se početna medijska bura stiša.

Dodaje se da će saopštenje biti "ljubazno, s poštovanjem i naglašavati međusobno uvažavanje."

U delu ugovora gde je predloženo kako bi saopštenje izgledalo, piše: "Primer: Travis i Tejlor su odlučili da se raziđu nakon pažljivog razmatranja. Oboje cene i poštuju privatne živote jedno drugog i zahvalni su na vašem poštovanju privatnosti tokom ovog perioda.

"Oboje su posvećeni svojim karijerama i ličnom razvoju. Ostaju prijatelji i žele jedno drugom sve najbolje", stoji u ugovoru

Dokument takođe navodi da će saopštenje naglasiti Kelsijev "lični razvoj", predstavljajući raskid kao "prirodan deo života". Takođe će istaknuti njegovu posvećenost karijeri i kontinuiranim postignućima u sportskoj industriji kako bi javnost to lakše progutala.

Planirano je i slanje saopštenja velikim medijskim kućama kako bi se osigurala "široka pokrivenost."

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U međuvremenu, portparolka gospođice Svift nije odgovorila na pitanje da li želi da komentariše raskid.

Ugovori koji bi promovisali zvezde nisu neuobičajeni, a ni za Tejlor Svift ovo ne bi bio prvi put.

Navodno, Tejlor Svift je nakon raskida sa di-džejem Kalvinom Harisom 2016. godine, bila tri meseca u vezi sa glumcem Tomom Hidlstonom, kako bi se veza sa di-džejem zaboravila.

Par je bio uz vezi svega tri meseca, a kada je bura oko raskida sa Kalvinom prestala, prestala je i veza sa Hidlstonom.

Bonus video: