Bila je jedna od najlepših žena u Srbiji: Čim je zavela sina našeg čuvenog folkera, nastao je neviđeni skandal

Mnogi se pitaju gde je danas i kako izgleda Slavica Krivokuća, bivša misica, a njen izgled, nije se mnogo promenio.

Objavljeno: 03.09.2024. 18:51h
Foto: Printscreen Youtube

Slavica Krivokuća svojevremeno je važila za jednu od najlepših žena među brojnim misicama Jugoslavije. Pobedom na takmičenju za Mis Jugoslavije, zvanično je proglašena najlepšom ženom u zemlji, 1996. godine.

Muškarci su se otimali oko nje, a njeno srce ukrao je sin čuvenog pevača Miloša Bojanića. Dok je bila u vezi sa Banetom Bojanićem, bila je na vrhuncu slave, a u javnosti se tada komentarisalo, da su joj, upravo Bojanići, namestili pobedu na takmičenju.

Javnost je pamti po izuzetnoj lepoti i šarmu, a već godinama je nema u javnosti. Često je gostovala kod Minimaksa u emisijama, gde je otvoreno govorila o svemu.

Njena ljubav sa Bojanićem nije dugo potrajala, a nakon raskida, postala je članica tada popularne grupe Models.

foto: Printscreen Instagram

Učestovala i na "World Champion Ship of Performing Arts" gde je osvojila treće mesto. Slavica se dugo godina bavila modelingom, a nakon toga se potpuno povukla iz javnosti i stala na ludi kamen. Ona se sada preziva Arambašić i ima sina Nikolu, a od dana najveće slave nije se previše promenila.

foto: Printscreen Instagram

"Potpuno se drugačije oblačim ako je dnevna, nego ako je večernja varijanta u pitanju. U toku dana sam sportski odevena, bez šminke. Zasitila sam se teške šminke, tako da se poslednjih nekoliko godina gotovo uopšte ne šminkam. Farmerke su obavezni deo moje dnevne garderobe, kao i majice i patike, koje imam u svim bojama i desenima", rekla je ranije Slavica Arambašić, nekada Krivokuća.

Bonus video: