Modni promašaj nedelje: Kao da je kupus stavila na sebe, slavna manekenka pršti od kiča na Venecijanskom festivalu

Modni promašaj nedelje ovog puta je slavna manekenka Emili Ratajkovski.

Objavljeno: 03.09.2024. 09:41h 11:36h
Autor:
Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kao i svakog puta, donosimo vam neslavnu listu poznatih ličnosti, koje svojim stajlingom stvaraju loše emocije i odbojnost. No, pored svega negativnog, postoji jedna pozitivna stvar- da preko njihovih primera možemo da saznamo kako ne treba da nosimo nešto ili uklopimo određene boje i aksesoare.

Ove nedelje, poznata ličnost koja je omanula kada je moda u pitanju, jeste manekenka Emili Ratajkovski, koja je na Venecijanskom filmskom festivalu izazvala negativne komentare na odabir njene zelenkaste toalete.

foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Emili je odabrala zelenu Guči haljinu do poda sa faltama koje su podsećale na slojeve kupusa i koje su se nizale duž toalete, da bi se u jednom trenutku pretvorile u rese. Haljina je dodatno naglašavala njen dekolte, uz kvazi transparentne delove.

Njena crna kosa pada je na njena ramena, dok je od aksesoara odabrala srebrno prstenje i minđuše koje su se savršeno uklapale(jedini komad koji je vredeo).

foto: Kristina Afanasyeva / Capital pictures / Profimedia

Šminka takođe je bila suptilna i lepa, tako da šminkeru ne možemo ništa zameriti po tom pitanju.

Iako važi za modnu ikonu(što i jeste), dešava se da i velike zvezde naprave modni kiks i da ne iznesu baš sve najbolje. Nisu ni one superheroine koje mogu sve, tako da neka vam to bude podstrek da se osmelite i ponesete nešto što smatrate da možda neće proći dobro. Odakle znate dok ne probate? Ako pogrešite, nikom ništa, samo nastavite dalje. Na greškama se čovek uči.

FOTO: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Bonus video: