Ostavila muža i 2 dece i otrčala da bodri bivšu ljubavi zbog koje je bila u centru skandala: On reakcijom frapirao

Serena Vilijams otkako je profesionalo prestala da igra tenis konstantno privlači pažnju svojim ponašanjem, te se čini da po bilo koju cenu nije htela da propusti meč Grigora Dimitrova

Objavljeno: 03.09.2024. 07:37h 08:04h
Foto: David Lobel / INSTAR Images / Profimedia

U svetu tenisa se u poslednje vreme dešavaju više nego zanimljive stvari. Prvo je Novak Đoković potvrdio olimpijskim zlatom i zvanično da je najbolji u istoriji tog sporta, a sada su na scenu stupile ljubavne pikanterije. Naime, u toku je US Open, a osmina finala bila je posebno interesantna i to upravo zbog pojavljivanja Serene Vilijams na meču svoje bivše velike ljubavi Grigora Dimitrova.

Serena je ovog sportistu ljubila pre 12 godine, sve dok im se u romansu nije umešala koleginica Marija Šarapova. Kako su pisali straniji mediji, nevolje u raju nastale su zbog zanosne plavuše. Kako nije odustajala od Grigora, njih dvoje su otpočeli romansu, a o ljubavnom trouglu se danima pisalo.

foto: David Lobel / INSTAR Images / Profimedia

Prvi kamen bacila je mlađa sestra Vilijams na Vimbldonu naredne godine okarakterisavši sibirsku lepoticu kao "dosadnu devojku koju niko ne zove na kul žurke", a potom joj 'dozvolila' da bude sa muškarcem koji "ima crno srce".

Lepa Ruskinja nije ostala dužna koleginici, pa je na istom turniru dočekala prvu sledeću svoju konferenciju za štampu, pa je poručila Vilijamsovoj da "brine o svojoj vezi sa oženjenim čovekom koji ima porodicu", aludirajući na Sereninog trenera Patrika Muratoglua.

Pomirenje koleginica

Ipak, čini se da su godine ugušile bes, 'izbrisale' loše uspomene i smekšale obe teniserke, s obzirom na to da su nakom penzionisanja Serena i Marija Šarapova viđene u istom društvu i to čak dva puta - na Met gali 2022. i 2024. godine.

FOTO: David Lobel / INSTAR Images / Profimedia
FOTO: David Lobel / INSTAR Images / Profimedia
FOTO: David Lobel / INSTAR Images / Profimedia
FOTO: David Lobel / INSTAR Images / Profimedia
FOTO: David Lobel / INSTAR Images / Profimedia
FOTO: David Lobel / INSTAR Images / Profimedia

Pa, kada je 'prešla koleginici', nije ni čudo što je prevaru oprostila i bugarskom teniseru, sa kojim očigledno želi da održava prijateljske odnose čim ga je tako zdušno podržavala tokom meča sa Rubljovim, piše Žena.

Dimitrov oduševljen Sereninim dolaskom

Bugarin nije krio oduševljenje, pa je u intervjuu na kraju meča istakao da mu je čast da igra ispred Serene, a otkrio je da mu je dala i nekoliko značajnih saveta pred meč.

foto: David Lobel / INSTAR Images / Profimedia

Naravno, to je sve bilo više nego dovoljno da medijske stupce i društvene mreže ispune video snimci, ali i priče o njihovim 'podgrejanim' osećanjima, a mnogi su se mudro poigrali i rečima, pa pisali da je Serena "ostavila muža i dete i došla da bodri bivšeg dečka".

Dimitrov, inače poznat kao veliki zavodnik, često menja devojke, a najnovija informacija jeste da je zaveo bivšu teniserku Aliz Lim, inače doskorašnja devojka nekadašnjeg košarkaša Tonija Parkera.