Amal Kluni i Ines de Ramon su nam održale životnu lekciju: Evo šta je u životu važno

Amal Kluni i Ines de Ramon pratile su muža i dečka na crvenom tepihu u Veneciji i tom prilikom evo šta smo zaključili

Objavljeno: 02.09.2024. 07:43h 07:53h
Autor:
Foto: Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia

Bred Pit ove godine je na crveni tepih u Veneciju doveo devojku Ines de Ramon sa kojom je u vezi već dve godine.

Ines je dizajner nakita, veoma uspešna mlada žena koja se ne izlaže skandalima bilo koje vrste. U Holivudskim krugovima bila je poznata kao talentovana devojka sve dok nije postala devojka Bred Pita i njena popularnost naglo skače.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tu je i Amal Kluni, uspešna advokatica, žena zmaj kako je opisuju njeni saradnici. Žena koja je prvo izgradila karijeru pa tek onda našla ljubav i rodila decu sa Džordž Klunijem.

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

I Amal i Ines ovaj put su bile u fokusu. Svi žele da znaju sve o ženama koje su zavele dva najatraktivnija muškarca u Holivudu.

Ono što smo mogli da vidimo je da obe neguju sasvim prirodan izgled. Iako mlade, one na licu imaju prirodne bore, nos koji nije operisan po holivudskim standardima i kosu prirodne nijanse.

foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Njihovo telo je zgodno, ali one nemaju silikone u grudima ili zadnjici.

Gledajući u Amal i Ines shvatili smo šta je u životu važno: Prvo razvijaj sebe, svoju ličnost i svoj stav, pa tek onda traži partnera. Samo tako nećeš izgubiti svoju ličnost kada se nađeš pored jakog muškarca. Ako je tebi lepo sa samom sobom, i najpoželjnijem neženji na planeti će biti lepo u tvom društvu. Toliko lepo da će poželeti da te oženi, kao što je to uradio i Džordž Kluni koji se pre braka sa Amal javno zakleo da nikad neće stati na ludi kamen.