Fanovi tvrde da Lana Del Rej pravi ljubavne promašaje: Bira samo starije i razvedene, a zbog poslednjeg je svi prozivaju

Niko ne šokira izborom partnera kao Lana Del Rej: Bira samo starije i razvedene, a fanovi kažu dani ni lepi

Objavljeno: 01.09.2024. 09:34h 09:52h
Autor:
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Čini se da kantautorka Lana Del Rej zapravo nema tip muškarca u tradicionalnom smislu. Poslednjih godina izlazila je sa policajcem, verila se za momka koji je bio u Jutjub bendu, zatim je izlazila sa drugim muzičarem, a onda se ponovo verila, ovog puta za muzičara i agenta. Naravno, mogli biste da pomislite da zapravo zvuči kao da voli muzičare.

No, ona stvarno zna da nađe najčudnije momke. Najčudnijeg izgleda.

Džeremi je lovac na aligatore iz Luizijane, i otac dvoje dece, koji radi kao vodič na turama kojima se turisti voze čamcima po močvarama Luizijane prepunim aligatora, piše "DailyMail".

Poznata pevačica 'razočarala' je fanove novim izborom partnera - nepoznatog, primetno starijeg, razvedenog i sa roditeljskim statusom.

Del Rej je tokom vikenda primećena kako se drži za ruke sa Džeremijem Dufrenom u bekstejdžu na festivalu u Lidsu u Velikoj Britaniji. Trenutak je uhvatio uzbuđeni obožavalac, a svi oko njega su zanemeli - što zbog činjenice da je ona prošla pored te ekipe, što zbog toga sa kime se držala za ruku.

Dejli mejl je objavio da je par takođe primećen kako kupuje u Harodsu u Londonu i kako jedu zajedno u lokalnom pabu. Na r/LanaDelRey sub-Redit je neko postavio fotografije dejta uslikane u pabu, a u komentarima nizali su se utisci o novom muškarcu i njegovom izgledu. On izgleda onako kako i zamišljate da bi mogao da izgleda neko ko je celoga dana na brodu i vodi ljude da vide aligatore...

"Volim je, ali ona zaista ima najčudniji ukus za muškarce", napisao je jedan komentator.

Najvažnije pitanje ovde je, kako zaboga Lana Del Rej upozna tipa koji vodi aligator ture?

Odgovor je prilično jednostavan. Daleke 2019. Del Rej je otišla na aligator turu koju je organizovao Dufrene. Na fotografiji objavljenoj na "Fejsbuku" potvrđeno je da je to on, ako se uporede ove sadašnje fotografije. Dakle, oni se znaju odavno.

Izgleda da se par ponovo povezao ranije ove godine, kada je Del Rej u maju uoči njenog nastupa na Hangout muzičkom festivalu u Alabami želela da opet ode na aligator turu.