Naša glumica se udala za 11 godina mlađeg monaha, rodila mu sina pa ga ostavila: Sličan scenario priredila je i njemu

Naša glumica, Ivana Žigon svojevremeno se udala za 11 godina mlađeg monaha, a njihov brak doživeo je krah.

Objavljeno: 31.08.2024. 11:07h 11:20h
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Žigon istakla se svojom lepotom i talentom, te iza sebe ima uspešnu glumačku karijeru. Kada je odlučila da krene stopama poznatih roditelja, ćerka Jelene i Steve Žigona nije ni slutila da će već prilikom prvog pojavljivanja na javnoj sceni osvojiti srca publike.

Uprkos tome što nikada nije želela tu vrstu popularnosti, o glumičinom ljubavnom životu zna se dosta toga.

Poznato je da se na Vidovdan 2006. udala se za 11 godina mlađeg bivšeg monaha Grigorija Brkovića, koji je zbog nje napustio monaški život. Dobili su sina Stevu, ali su se 2011. ipak razveli.

foto: Kurir / Dragana Udovičić

Nakon razvoda ona je imala još jednu vezu, koju je krila od očiju javnosti. Ona je dve godine bila u vezi sa Ninoslavom Ninom Ademovićem, ocem nekadašnjeg pevača u grupi Miligram, Alena Ademovića.

Ipak, ova veza nije potrajala, a čini se da je njen bivši parner bio pomalo ljut kada je govorio o odnosu sa glumicom.

foto: Kurir/Ana Paunković

‒ Dve godine smo bili u emotivnoj vezi, ali smo se krili od paparaca i novinara. U dilemi sam da li me je ta žena volela ili me je samo iskoristila za spektakle "Njegoš nebom usijani" i "Stojte, galije carske", koje smo zajedno radili ‒ rekao je tada i dodao kako mu je smetalo što Ivana nikada na gostovanjima nije htela da spomene ko je radio muziku.

foto: ATA Images

Prošlo je nekoliko godina od njihovog razlaza i ona se 2016. godine pomirila sa bivšim suprugom.

- Iako smo se Grigorije i ja rastali pre nekoliko godina, mi smo, zahvaljujući sinu, i dalje porodica. Griša je sve bolji otac. Sada ima svoj teniski klub u Vinči i Stevo tamo uživa sa puno omladine. U svemu čemu ga je otac naučio, od fudbala do šaha, Stevo je perfektan. Polako se navikavam na ulogu majke iz drugog plana, tata je u ovim godinama najvažniji.

Bonus video: