Opra Vinfri je dokaz kako Ozempik uništava: Prestala da ga koristi, pa se ugojila duplo

Opra Vinfri je nakon prestanka korišćenja Ozempika, dobila ponovo na kilaži, što je efekat koji se javlja mnogima koji konzumiraju lek za dijabetičare da bi smršali.

Objavljeno: 30.08.2024. 18:52h 20:27h
Autor:
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Opra Vinfri, jedna od najpoznatijih i najuticajnijih televizijskih ličnosti, ponovo je dospela u žižu javnosti, ali ovog puta zbog svog fizičkog izgleda.

Nakon što je prestala sa korišćenjem Ozempika, leka koji je postao popularan kao sredstvo za kontrolu telesne težine i dijabetesa, Opra je doživela značajnu promenu u svom izgledu – povratak na veću telesnu težinu.

foto: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na fotografija saVenecijanskog filmskog festivala je viđena kako šeta u opuštenom prugastom odelu, ali ono što je privuklo pažnju javnosti nije njen modni izbor, već njena kilaža.

Promene su očigledne – njen podbradak je postao izraženiji, stomak se primetno zaokružio, dok su ruke i noge vidno punije. Višak masnih naslaga prekrio je njenu figuru.

foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Oprina borba sa telesnom težinom nije nova tema, ali je uvek bila predmet pažnje medija i javnosti. U prošlosti je uspela da zadrži kontrolu nad svojom težinom, ali sada, nakon prestanka uzimanja Ozempika, izgleda da se situacija promenila.

Povratak kilograma, i to u većoj meri nego pre, izazvao je različite reakcije među njenim fanovima i pratiocima. Dok jedni izražavaju zabrinutost za njeno zdravlje, drugi ističu da je važno prihvatiti promene koje dolaze sa godinama i različitim životnim odlukama.

Opra Vinfri za vreme uzimanja Ozempika foto: Jeffrey Mayer/MPI / Capital pictures / Profimedia

Komentari i spekulacije na društvenim mrežama ne prestaju, a mnogi se pitaju šta je dovelo do ove odluke i kakav će biti njen sledeći korak. Bez obzira na to što se Opra još nije oglasila povodom ove promene, njeno novo izdanje izazvalo je talas interesovanja i rasprava.

Bonus video: