Prva je videla mrtvog oca, zbog sobe užasa u kojoj je umro bila je depresivna: Ćerka Majkla Džeksona nosi tugu kao okove

Ćerka Majkla Džeksona ne skida tugu sa lica, a od očeve smrti još uvek se nije oporavila.

Objavljeno: 30.08.2024. 14:40h
Foto: NORTH-SUNSET / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Paris Džekson viđena je u šopingu, a njeno lice bilo je poprilično tužno. Paris je na ovaj način proslavila 66. rođendan svog pokojnog oca Majkla Džeksona. Danas se čini da je Džeksonova ćerka konačno i na dobrom putu, nakon što je godinama bila na lošem mestu zbog zloupotrebe narkotika i alkohola.

Inače, Paris kojoj je puno ime Paris Majkl Ketrin Džekson, majka je bivša supruga kralja popa Debi Rouv. Rođena je 1998. i nakon razvoda roditelja ostala je da živi sa ocem, sve do njegove tragične smrti.

foto: NORTH-SUNSET / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nažalost, upravo zbog toga što je bila prva koja ga je zatekla mrtvog, kao i svega što je usledilo nakon toga, Paris je tokom gotovo čitavog života patila od depresije, a čak je pokušala da okonča svoj život kada je imala 15.

Zbog problematičnog ponašanja često je menjala škole. Mnogo godina kasnije otkrila je upravo na Instagramu da je sve to bilo rezultat PTSD-a, odnosno posttraumatskog stresnog poremećaja koji je bio praćen noćnim morama i problemima sa poverenjem.

foto: NORTH-SUNSET / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, Paris nije dozvoljavala da je definiše sve to što je doživljavala. Umesto toga, još jače se borila protiv svojih problema sa bolešću zavisnosti, a utehu je našla upravo u muzici, nastavljajući očev put. Zbog toga je i mnogi smatraju "jedinom pravom Džeksonovom nasledicom".

Danas nastupa na najvećim scenama i u popularnim tv emisijama, zbog čega joj predviđaju veliku karijeru. Doduše, mnogi se nadaju da je zauvek stavila tačku na traume iz prošlosti, iako se na njenom licu, i dan-danas oslikava senka tuge.

Soba užasa u kojoj je preminuo Džekson

Podsetimo, Princ i njegova sestra Paris prvi su čuli vrištanje služavke iz Džeksonove sobe. Uleteli su unutra i zatekli njegovog lekara koji pokušava da ga oživi. Kralj popa hitno je odvezen u bolnicu, međutim lekari ništa nisu mogli da urade.

FOTO: Printscreen/youtube
FOTO: Printscreen/youtube
FOTO: Printscreen/youtube
FOTO: Printscreen/youtube
FOTO: Printscreen/youtube
FOTO: Printscreen/youtube
FOTO: Printscreen/youtube
FOTO: Printscreen/youtube
FOTO: Printscreen/youtube

Kasnije je upravo Princ svedočio na suđenju koncertnom promoteru AEG Live LLC da je iz nemara angažovao Mareja, koji je kasnije osuđen za ubistvo iz nehata, jer je Džeksonu dao preveliku dozu anestetika propofola.

Na saslušanju je rekao da njegov mlađi brat nije isprva potpuno shvatio gubitak, kao i da je njegovoj sestri bilo najteže od svih, ali i da je imao mnogo neprospavanih noći otkako mu je otac umro.

foto: Profimedia

Zastrašujuće slike iz Džeksonove sobe

Društvenim mrežama kružili su zastrašujući snimci i fotografije načinjene u njegovom nekadašnjem domu, a spoznaja u kakvom je haosu živeo jedan od najvećih umetnika veka mnoge je ostavila u šoku. Isto se odnosi i na prizor koji je dočekao doktore koji su radili obdukciju, jer to kako je zapravo pevač izgledao pred smrt, niko nije mogao da očekuje s obzirom da se bez maske retko kreatao, a lik je krio šeširima i visokim kragnama.

Bonus video: