Porodica Maraje Keri je najsličnija onoj iz pakla: Sestra htela da je proda makrou pa umrla isti dan kad i majka

Maraja Keri imala je poprilično loš odnos sa porodicom, a trenutno prolazi kroz najteže trenutke u životu.

Objavljeno: 27.08.2024. 09:49h 10:10h
Foto: NIJO / Backgrid UK / Profimedia

Pevačica Maraja Keri prolazi kroz najteže trenutke svog života. naime, pevačica je objavila da je u istom danu ostala bez majke i sestre. U srceparajućem saopštenju, pevačica je objavila smrt svoje majke Patrisije (87) i sestre Alison (63).

"Srce mi je slomljeno što sam izgubila majku prošlog vikenda. Nažalost, u tragičnom preokretu, moja sestra je istog dana izgubila život."

foto: Profimedia

"Osećam se blagosloveno što sam uspela da provedem poslednju nedelju sa svojom mamom pre nego što je ona umrla."

Još uvek se ništa ne zna o uzrocima smrti, a poznato je da je Maraja godinama imala težak odnos sa majkom i sestrom. Naime, ona nije imala blizak odnos sa sestrom, koja se godinama borila protiv droge. Zavisnost od droge dovela ju je do ponora pakla, a jedno vreme bila je beskućnica. Alison je takođe bila i HIV pozitivna.

foto: Preentscreen/TikTok

Alison je već duže vreme apelovala na sestru i vapila za pomoći, međutim, niko je nije čudo.

"Ja sam Alison Keri, nažalost živim bez zuba. Nisam uspela da ih zamenim. Volela bih da mogu da ih zamenim, ali jednostavno nemam para i tako stvari stoje. Gotovo je nemoguće obavljati neke stvari bez zuba. To je sve što stvarno imam da kažem.", objasvila je Alison nekoliko mesecfi pre smrti.

Maraja Keri, globalna muzička ikona čije bogatstvo iznosi neverovatnih 340 miliona dolara, u javnosti je više puta naglašavala uspon karijere i luksuzan životni stil. Međutim, ovaj poslednji događaj otkriva senku koja se nadvila nad njihovim porodičnim odnosima. Sestre se, naime, nisu čule ni videle od devedesetih godina, a razlog za taj raskol i dalje je nepoznat javnosti. Njihov odnos izgleda kao tragična priča o udaljenosti i nerazumevanju, pogotovo s obzirom na trenutne teškoće koje je Alison otvoreno delila sa svetom.

Ono što dodatno baca senku na ovu priču jeste Alisonina priznanja da se ranije bavila prostitucijom kako bi preživela. Takođe, ima problem sa zakonom, navučena je na drogu i u okultnoj je sekti. Zanimljivo je da je Maraja jednom prilikom otkrila da je Alison i nju pokušala da uvuče u prostituciju.

"Sestra me je drogirala valijumom, nudila mi mali nokat pun kokaina, nanela mi opekotine trećeg stepena i pokušala da me proda makrou", navodi Keri u knjizi.

"Znam da je ono što je doživela oštetilo i izbacilo iz koloseka njeno detinjstvo. Bila je potpuno svesna kada se naša porodična zajednica raspala i kada su se naši roditelji okrenuli jedno protiv drugog; apsorbovala je pun bol porodice koja se raspada", napisala je muzička diva.

Majka bila operska pevačica

Pored Maraje i Alison, Patriša i Roj su imali i sina Morgana, koji sada ima 64 godine. Patriša, školovana na Džulijardu, bila je operska pevačica i vokalni trener.

Proslavljena diva bila je iskrena kada je reč o turbuletnom odnosu sa svojom majkom, u svojim memoarima "The Meaning of Mariah Carey" iz 2020. opisavši ga kao "izdaju i lepotu" u isto vreme.

foto: NIJO / Backgrid UK / Profimedia

"Naša priča je priča o izdaji i lepoti. O ljubavi i napuštenosti. O žrtvovanju i preživljavanju", napisala je Maraja, pokušavši da opiše emocionalne uspone i padove koji su definisali njihovu vezu.

Uprkos svemu kroz šta su prošle, Maraja je priznala da je zahvalna majci na svim naporima koje je uložila kako bi je odgajila.

Bonus video: