Top 5 najlepših kombinacija za jesen: Nepogrešiva elegancija koja oduzima dah svuda gde se pojavite

Inspirišite se kombinacijama i komadima za šik jesenji izgled.

Objavljeno: 26.08.2024. 12:30h 12:33h
Foto: Vendetta w / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jesen nam donosi pravi modni spektakl, gde klasika susreće inovaciju, a prirodne boje se prepliću sa smelijim izborima. Kako će temperature polako da padaju(verovatno tamo negde krajem oktobra), vreme je da se obučete u slojeve koji će vam pružiti toplinu, ali i ostaviti jak utisak.

U nastavku vam donosimo inspiraciju za jesen sa top kombinacijama koje mogu samo da oduševe:

1. Predimenzionirani kaputi i kožni detalji

Ovogodišnji masthev su predimenzionirani kaputi u toplim zemljanim tonovima – tamnosmeđa, kaki, i bež. Ovi kaputi nisu samo praktični za hladnije dane, već su i komad koji će ostaviti navjiše utiska. Kombinujte ih sa kožnim pantalonama, sukjnom ili tunikom za dodatnu dozu sofisticiranosti. Kožne čizme tik do kolena sa špicom zaokružiće ovaj elegantan izgled.

2. Pletenine u vibrantnim bojama

Pletenina nikada ne izlazi iz mode, ali ove jeseni dominiraju svetlije, vibrantne boje poput senf žute, maslinasto zelene i bordo. Ovaj trend možete primeniti kroz predimenzionirane džempere ili kardigane koje možete nositi preko svilenih košulja ili čak haljina. Takođe, kombinacija različitih tekstura – poput vune i svile – daje dodatnu dimenziju vašem autfitu.

3. Ležerne haljine u slojevima

Jesen 2024. donosi povratak ležernih, midi haljina koje su idealne za slojevito oblačenje. Ove haljine savršeno se uklapaju sa visokim čizmama i dugim mantilima. Odaberite haljine sa floralnim printom ili u jednobojnim nijansama poput bordo ili tamnoplave, i dodajte im pojas kako biste naglasili struk.

4. Sako kao centralni komad

Sako se ove jeseni izdvaja kao ključni deo svakog autfita. Od velikih krojeva do strukiranih modela, sako je komad koji možete nositi na posao, ali i za večernje izlaske.

Kombinujte ga sa klasičnim farmerkama visokog struka ili plisiranim suknjama. Za noćni izlazak, odlučite se za modele od pliša ili sa zlatnim dugmićima.

5. Modni dodaci koji čine razliku

Torbe srednje veličine sa metalnim lancima i veliki šalovi u neutralnim tonovima savršeno će dopuniti svaki jesenji ansambl. Ne zaboravite ni na sunčane naočare sa debelim okvirima u crnoj ili tamnosmeđoj boji, koje će dodati dozu misterioznosti vašem izgledu.

Ova sezona donosi pravu eksploziju stilova i boja, tako da nemojte da propustite priliku da eksperimentišete. Sa ovim komadima, sigurno ćete biti u centru pažnje gde god da se pojavite i izazvati pozitivne reakcije.