Kristina se udala za turskog bogataša pa dobila 22 dece: Sada je on u zatvoru, a ona Boga moli da je uzme što pre

Kristina Gagarkina se mnogo puta pokajala što je strmoglavo ušla u brak sa turskim biznismenom koji je sada završio u zatvoru, a ona ostala sama sa 22 dece

Objavljeno: 26.08.2024. 11:36h
Autor:
Foto: Printscreen/youtube

Ljubavna priča Kristine i Galipa Ozturk započela je na odmoru pre nešto više od pet godina. Naime, Kristina se upravo razvela od supruga, pa je odlučila da se opusti na moru dok je ćerku ostavila kod svojih. Tamo je srela milijardera Galipa Ozturka.

Bogataš je već imao više od 50 godina, preko 10 godina je živeo u Gruziji gde je stvorio poslovno carstvo sa niz profitabilnih hotela.

U momentu kada je upoznao Kristinu bio je u braku sa devojkom iz Kine koja je bili istih godina kao i Kristina. Kineskinja je Turčinu rodila šestoro dece. Ali to njega nije sprečilo da napusti porodicu i posveti se novoj mladoj supruzi Kristini.

"Ona je bila upravo žena koja mi je oduvek trebala. Pravi nebrušeni dijamant. Odmah sam shvatio kakvo čisto srce ona ima," ispričao je Ozturk.

"Čim smo se venčali pričala sam mužu kako želim da imam veliku porodicu, svoj vrtić. Moje reči je shvatio veoma ozbiljno. Dao mi je veliku porodicu, obdanište, samo moj privatni vrtić," ispričala je Kristina.

Samo mesec dana nakon što su se upoznali Kristina i Galip su se venčali. Cilj je bio da u braku dobiju 105 dece.

Očigledno, Kristina nije mogla da rodi toliko mnogo dece, pa je par odlučio da angažuje surogat majke.

foto: Printscreen/youtube

Sam Galip se obratio agenciji, birao je surogat majke, starajući se da će one biti sve ono što im je potrebno.

Kristina im je rodila jedno biološko dete, dok su prvog sina dobili preko surogat majke 2020. godine.

Porodica Ozturk je potrošila oko 168 hiljada evra na surogat majke, još 90 hiljada evra na dadilje i spremačice, jer se obim posla povećavao stalno.

Do 2023. godine porodica turskog milijardera je imala 22 dece, sa slika i prilika njihovog oca.

foto: Printscreen/youtube

Sama Kristina je priznala da sada nije samo vaspitačica u svom vrtiću, već i računovođa, direktor koji brine o plaćanju dadilja, ručkovima i večerama, rasporedu vakcinacija i td.

Tokom pet godina od kako su odlučili da naprave od svoje porodice naprave vrtić, porodica Ozturk je promenila 21 dadilju, dok su primili 12 pomoćnica.

Kristina je priznala da sama obučava dadilje pričajući im šta smeju da čitaju ili pričaju deci, šta je strogo zabranjeno, a šta je poželjno...

"Gradim sistem obrazovanje, ishrane i obuke za svoju decu. Imam pomoćnike, ali oni izvršavaju uputstva koja im ja pripremim, razrađujem svaku akciju do sitnica, ali na žalost ne slažu se svi sa mnom. Zbog toga moram da menjam osoblje," žali se Kristina.

foto: Printscreen/youtube

Kristina navodi da deca moraju da jedu samo kuvanu hranu, da se konzerve i brza hrana ne kupuju u njihovoj kući.

"Ishrana je strogo zasnovana na gramima - ni gram više, ni gram manje. Imam puno dece, veliku odgovornost."

Kako danas živi Kristina?

Njen suprug, turski biznismen je osuđen na 8 godina zatvora zbog nedozvoljene nabavke i skladištenja nedozvoljenih lekova. Dok je istraga bila u toku otkriveno je da je 2018. godine pobegao iz Turske zbog potpirivanja ubistva određenog čoveka, pa u strahu od krvne osvete Galip je pobegao.

2003. godine bio je osuđen jer je osnovao kriminalnu organizaciju, da bi 2012. bio u zatvoru zbog pronevere nekih dokumenata.

Kristina priznaje da nije znala za kriminalnu prošlost svog muža. Ali kada je njen muž osuđen, Kristina je brže bolje izbrisala blog i promenila broj telefona. O srećnoj i teškoj svakodnevnici sa 22 dece, ova majka danas ćuti.

Ljudi bliski njoj kažu da je gadno zažalila jer ne može da dođe do imovine svog muža koja je zaplenjena.

A daleko joj je teže da deci objasni gde se nalazi njihov tata.