Ninu je posle kraha braka s 31 god starijim glumcem "tešio" mnogo mlađi sportista: Njegova majka ju je najgore ponizila

Lepa je, uspešna i pametna, koliko intrigira njen ljubavni život, toliko su se ljudi frapirali kada je teniserova majka prokomentarisala njihovu vezu

Objavljeno: 24.08.2024. 20:05h 20:27h
Autor:
Foto: preentscreen/Instagram

Voditeljka Nina Radulović već godinama zauzima važno mesto na javnoj sceni, poznata ne samo po svojoj lepoti već i po medijskoj pažnji koju je privukao njen buran ljubavni život.

Nina je provela sedam godina u braku sa glumcem Branislavom Lečićem, koji je od nje bio stariji 31 godinu. Njihova priča počela je 2010. godine, kada su se venčali, a završila se razvodom 2017. Tokom zajedničkog života dobili su sina, kojem su dali ime Lav.

foto: Kurir

Nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima o čemu je glumac jednom prilikom i govorio.

- Normalno je da se stalno čujemo i da smo u kontaktu. Čim imaš decu, moraš da pratiš razvoj deteta, to je normalna stvar da smo u dobrim odnosima - rekao je Branislav Lečić za naš medij.

Krila vezu sa poznatim teniserom

Nakon kraha braka voditeljka je uplovila u vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem, a istu je pokušala da sakrije od javnosti.

foto: Kurir / Damir Dervišagić

Filip je on Nine mlađi šest godina, a kako se tada pričalo, njihovu vezu u početku niko nije podržavao.

Teniser je jednom prilikom javno govorio o vezi sa voditeljkom, te istakao da mu je pomogla u teškim životnim trenucima.

- Nina je devojka koja je ušla u moj život baš u periodu kada mi je bilo prilično teško i kada je put do pozicije gde se nalazim danas delovao nedostižno. Sreli smo se u vrlo delikatnom momentu kada je njen život u pitanju, tako da je naša privatnost dosta trpela. Međutim, ono što mi se uvek dopadalo kod nje jeste to što je strpljiva i razumna, pa me je u ključnom momentu dobro savetovala.

foto: preentscreen/Instagram

Ne razume se u tenis, ali je spremna da uči i vrlo je zainteresovana, tako da i njen pomalo laički način da objasni i rastumači neke situacije u toku meča nije za zanemarivanje sa stanovišta strategije i psihološke igre na kojima se velikim delom zasniva tenis. Pri tome, iako nisam iz Beograda, ispostavilo se da imamo mnogo zajedničkih prijatelja, pa se veoma lepo družimo, izlazimo, razgovaramo. Od Nine svašta može da se nauči - ispričao je jednom prilikom Filip Krajinović za magazin "Gloria".

foto: Kurir/Zorana Jevtić

Nakon raskida Nina i Filip su ostali u dobrim odnosima što je sportista svojevremeno i potvrdio.

Mnogi su verovali da su Nina i Filip činili savršen par, njihova ljubav je podsećala na romantične filmske priče. Međutim, Filipova majka nije delila taj entuzijazam. Na pitanje o snaji, dala je veoma oštar odgovor.

"Iskreno, nemam pojma ko je ta Nina Lečić. U svetu prepunom starleta, pevačica, igračica i glumica, čula sam za nju, ali ne znam ništa o njoj niti me zanima čime se bavi. Sa Filipom ne razgovaram o njegovom ljubavnom životu. Danas je sa jednom, sutra sa drugom. On je mlad, nije vreme za ženidbu, pa me ne interesuje sa kim se zabavlja. Naše teme su njegov zdravstveni status i treninzi, a o njegovoj intimi ne govorimo", bila je jasna majka Vera.

Izgleda da su Nina i Filip tokom svoje veze naišli na mnoge izazove, zbog čega je njihova romansa trajala nešto više od godinu dana. Javnost je bila iznenađena kada su objavili da su raskinuli.

"I dalje smo u dobrim odnosima. Poštujem Ninu i sa radošću se prisećam zajedničkih trenutaka. Mnogo sam naučio iz te veze, a verujem da je i ona. Razlika u godinama nije bila problem, već različiti životni prioriteti i ritmovi. Uvek ću je podržavati i biti tu za nju ako joj bude potrebno", izjavio je Krajinović nakon prekida veze.

Nina je pre nekoliko meseci samo diskretno nagovestila da je emotivno ispunjena, dok Filip već godinama uživa u vezi sa Anđelom Novčić. Iako su u jednom trenutku imali krizu, uspeli su da izglade odnose i prevaziđu sve poteškoće.

Stil/Glorija