Voli njegovu decu kao svoju i požrtvovana je maćeha: A reperova bivša jednu stvar zabranila u prisustvu mališana

Bjanka Censori pokazala da je spremna da postane majka, način na koji se ophodi prema reperovoj deci je neprocenjiv

Objavljeno: 24.08.2024. 10:10h
Foto: Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bijanka Censori bila je na vrhuncu zadatka maćehe na aerodromom u Južnoj Koreji. Naime , žena repera Kanje Vesta je fotografisana kako nosi svoju najmlađu pastorku Čikago Vest (6) kroz međunarodni aerodrom Inčeon u Južnoj Koreji.

Dok zvezda rep muzike ide ispred svoje porodice, koju su činili Bjanka (29) i troje njegove dece koju deli sa Kim Kardašijan: North, Čikago, i Psalm. Osmogodišnji sin Seint očigledno nije pošao na porodično putovanje.

foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka je ovom prilikom bila u ansamblu zatvorenom do grla u bež boji, što nije tipično za nju, ali kako se ranije pisalo bivša žena Kanje Vesta, Kim Kardašijan zabranila je arhitekti da se oblači "izazovno" pred njenom decom.

Ipak monogi korisnici društvenih mreža su prokomentarisali kako deluje da je deca vole i da je dobra u svojoj ulozi maćehe. Dok su drugi istakli kako je nisu prepoznali obučeni i da izgleda jako lepo i normalno kada ne nosi oskudnu odeću.

Bijanka Censori je rođena 5. januara 1995. godine u Melburnu u Australiji. Pre svog trenutnog posla sa punim radnim vremenom, ova 29-godišnjakinja je nakon što je završila srednju školu pokrenula kompaniju za nakit pod nazivom Nilons. Nakon što je tri godine radila kao student arhitekta, završila je master diplomu između 2019. i 2020. pre nego što se preselila u Los Anđeles .

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

VU jednom radijskom intervjuu, Bjankin prijatelj iz detinjstva je tvrdio da joj je Kanje slao poruke na Instagramu. Reper je navodno rekao: "Dođi i radi za mene." U tom trenutku dizajnerka se preselila u LA da se pridruži njegovoj kompaniji Ieezi kao "šef arhitekture" - i to je od novembra 2020.

Nedugo zatim Kanje i Bjanka su se venčali 20. decembra 2022. Njihovo venčanje dogodilo se samo mesec dana nakon što su Kanje i Kim Kardašijan okončali svoj razvod.

Bonus video: