Kad sam upoznala albansku porodicu mog dečka, noge su mi se odsekle: Svekrva samo ćutala, pa me pozvala da same pričamo

Dina Khalil, poznata influenserka, dugo je u vezi sa Albancem, vešto je izbegavala da upozna njegovu porodicu, najviše zbog staha i predrasuda...

Objavljeno: 24.08.2024. 08:31h 09:01h
Autor:
Foto: Printcreen TikTok - dinakhaaa

Influenserka Dina Khalil sa svojim pratiocima deli mnoge momente iz privatnog života, pa je tako nedavno otkrila i kako je pošlo upoznavanje albanske familije njenog izabranika sa kojim planira da osnuje svoju porodicu. Iako se njih svoje super slažu, bila je svesna da su mu roditelji vrlo tradicionalni, te se plašila da li će je prihvatiti, s obzirom da nije Albanka.

Kako je istakla na početku svog videa, dugo je izbegavala da upozna njegovu majku, ali je bila svesna da taj dan mora doći.

"Svaka osoba mi je rekla da su majke iz Albanije koje imaju jednog sina prestrašne i da ne vole njihove žene. Upozoravali su me da me neće voleti zato što nisam Albanka i da će zbog toga biti veoma zla prema meni. Takođe su mi skrenuli pažnju da će me isterati iz života njenog sina i da će to biti najgora osoba na svetu koju sam upoznala", počela je Dina svoju ispovest.

Zbog svega navedenog, Dina je bila uplašena, ali više nije imala prostora za izbegavanje, te je morala da izađe na večeru sa roditeljima svog dečka.

"Kada sam ugledala njegovu mamu, vilica mi je pala do poda. Sedela je i bila je prelepa. Ona je možda najlepša žena koju sad ikad videla. Da je odrasla u Americi, sigurno bi bila supermodel. Seli smo, tu je bio i njen muž, a ona je za celo veče jedva progovorila dve reči. Potom mi je dečko rekao da želi nasamo da popije kafu sa mnom kada odemo kod njih kući. Nisam mogla da jedem, nisam mogla da pijem, samo sam sedela preplašena. Tu je bio moj kraj", priča Dina, prenosi Žena.

Kako kaže, molila je dečka da ne pije kafu sama s njegovom majkom, ali je on insistirao.

"Bila sam toliko nervozna da se ne sećam razgovora. Kada smo krenuli, osećala sam se oslobođeno što se to konačno završilo. Kad se sve sleglo, shvatila sam da je ona jedna divna, nežna i fantastična žena. Zato sam želela da vam kažem - ne slušajte šta vam ljudi pričaju i steknite lični utisak. Nas dve smo sada prijateljice, obožavam da budem u njenom prisustvu", zaključila je.