Nikome nije prijatno da gleda devojku kako uveseljava bivšeg muža: Dečko Dženifer Garner na ivici živaca

Džon Miler i Dženifer Garner su godinama u skladnoj vezi, ali bez medijske pažnje. Međutim, ni on nije svetac i sada mu teško pada to što je Dženifer toliko uz Bena Afleka

Objavljeno: 23.08.2024. 10:36h
Autor:
Džon Miler i Dženifer Garner, Foto: CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Posle razvoda Bena Afleka i Dženifer Lopez, u krizi je i veza Dženifer Garner i Džona Milera.

Glumac Džon Miler je sa Dženifer Garner u vezi već par godina, od kako je ona izašla iz braka sa Benom Aflekom. Ipak, par se slabo pojavljuje u javnosti i svoju intimu čuvaju daleko od očiju paparaca.

foto: CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ali, Mileru je sada previše medijske pažnje i napisa da Dženifer Garner teši i uveseljava svog bivšeg muža koji se doselio i sada živi u njenom komšiluku.

"Džon se ne plaši da će Dženifer Garner da završi sa Benom Aflekom, ali ga pogađa to što je ona tolika podrška svom bivšem mužu," kaže dobro obavešten izvor za Dejli mejl.

foto: Profimedia

Ipak, prijatelji smatraju da će par brzo da raskine jer niko ne može da podnese toliku podršku devojke bivšem mužu.

I dok je Lopezova podnosila papire za razvod, Ben Aflek je sve više bio u društvu bivše žene i dece, srećan i nasmejan.

foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Dženifer Garner se oseća iskorišćeno i kao marioneta u rukama Lopezove i Afleka. Ona ne veruje da je to bilo namerno, ali u nameri da pomogne bivšem mužu ona je upala u začaran krug," kaže isti izvor.

Priča se da je Dženifer Garner još s početka leta pokušala da izađe iz tog medijskog cirkusa oko Bena i Lopezove, te da sada pokušava da se skoncentriše na zajedničko roditeljstvo sa Aflekom.

foto: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

On se decenijama borio sa zavisnošću od kocke i alkohola, a ona je sve to sa njim prolazila. On je čak jednom prilikom medijima rekao da je njegova zavisnost nastala zbog nezadovoljstva u braku sa Dženifer Garner. Kada su ga svi osudili zbog te izjave, on se izvinio. Izgleda da mu Dženifer ništa nije zamerila, jer uz njega ostaje uprkos svemu, pa čak i nezadovoljstvu sadašnjeg dečka.