"Otišla sam na odmor sa decom, a onda doživela pakao: Na bolničkoj postelji pred smrt saznala sam jezivu tajnu hotela"

Priča jedne majke koja je na odmoru doživela pakao.

Objavljeno: 21.08.2024. 12:33h 12:35h
Autor:
Foto: Leung Cho Pan / Panthermedia / Profimedia, Crossfit

Majka hospitalizovana zbog teškog trovanja hranom tokom porodičnog odmora u hotelu sa pet zvezdica, kasnije je ostala šokirana kada je otkrila da su ranija zdravstvena upozorenja ignorisana.

Dženifer Boudič (41) i njena porodica odseli su u all-inclusive lokaciji tokom pauze u Antaliji u Turskoj koju su rezervisali onlajn. Međutim, ubrzo po dolasku doživela je "ekstremnu dijareju i mučninu" nakon što je pojela piletinu sa čilijem u hotelskom bifeu, prenosi "Miror".

Nakon što je majka dvoje dece počela da gubi svest, hitno je prebačena u lokalnu bolnicu i stavljena joj je infuzija. I na njen užas, otkrila je da je putnički operater bio svestan trovanja hranom i pritužbi na higijenu u hotelu.

Dženifer Boldvič foto: Crossfit

Dženifer iz Vara, Hertfordšir, rekla je: "Bio je to praznik iz pakla. Muka mi je što smo potrošili sav taj novac na noćnu moru. Bilo je zastrašujuće. Muka mi je od toga kako se to ignoriše. Hotel je sve to pokušao da zataška. Nikada nisam bila lošije. Mislim da je zbog piletine koju sam pojela u ponedeljak. Pret toga je sve bilo u redu. Nismo izlazili prethodno van kompleksa."

Ova 41-godišnjakinja je odvedena u privatnu bolnicu gde je morala da potroši preko 2000 evra na medicinske račune tokom svog 24-časovnog boravka i stavljena joj je infuzija i davani su joj antibiotici. Ona tvrdi da su lekari učinili "sve što je bilo u njihovoj moći" da ne sugerišu da je to uzrokovano trovanjem hranom.

foto: Bruno Morandi / robertharding / Profimedia

Dženifer je dodala: "Ostala sam u bolnici 24 sata na infuziji i antibioticima. Krvni pritisak mi je bio nizak. Rekla sam da imam trovanje hranom. Znam da jeste. Imam sve svoje izveštaje. Tamo je pisalo da je zarazna bolest i jedan je rekao da je to problem sa želucem. Oni su pokušavali da urade sve osim da to nazovu kao trovanje hranom.

"Ali dali su mi sve lekove koje bi trebalo da se uzimaju za trovanje hranom. Nisu hteli da me puste jer sam imala nizak krvni pritisak. Još jedan simptom trovanja hranom. Hotel je bio tako preziran. Tvrdili su da ne znaju ništa o tome. Kada sam se vratila, morala sam da tražim da vidim menadžera, a oni su rekli da "dođem ujutru" i pogodite šta, nije ga bilo tamo.

foto: Shutterstock

"Videli su kako me iznese u kolima hitne pomoći. Tvrde da nisu znali ništa o tome i da sam jedina. Rekla sam "Baš me briga da li sam jedina, možda sam pojela jedno parče koje je bilo kontaminirano".

"Bila sam na ivici. Nisam im verovala. Izgubila sam svaku veru u hotel. Higijena je bila užasna. Preživeli smo dva dana jer smo morali. Vratila sam se užasno. Direktor hotela nas je pustio da jedemo u restoranu gde su drugi kuvari.

Na kraju, porodica je želela povraćaj svog novca od preko 7000 evra koliko su dali za hotel koji, kako tvrde, "obmanjuje" narod da poseduju pet zvezdica.

Hotel je negirao sve, tvrdeći da nije u pitanju bilo trovanje hranom, već privatni zdravstveni problemi.