Ovo je manikir koji će se najviše tražiti u salonima za jesen: Izgledi sa kojima nema greške

U nastavku otkrijte manikir za jesen zbog kog se nećete kajati.

Objavljeno: 21.08.2024. 11:09h
Foto: Printskrin@nenarota/Pinterest

Jesen 2024. donosi raznovrsnost u svetu manikira, kombinujući bogate boje i interesantne oblike. Bilo da volite klasične ili želite da eksperimentišete s novim tehnikama, ovi trendovi će vas zasigurno inspirisati.

U nastavku pogledajte pet predloga koji će osvežiti vašu manikir rutinu ove jeseni, a na greške možete slobodno da zaboravite.

1. Ovalni nokti u kestenjastoj boji

Ovalni oblik noktiju idealan je za one koji preferiraju elegantan i suptilan izgled. Ove jeseni, kestenjasta boja dolazi u prvi plan, donoseći toplinu i dubinu na vaše nokte. Ova nijansa je dovoljno univerzalna da odgovara različitim stilovima, a odlično se uklapa u svakodnevne i formalne kombinacije.

2. Bademasti nokti sa zelenim frenčom

Bademasti oblik noktiju savršeno produžava prste, čineći ih vitkijima i elegantnijima. Ove jeseni, zaigrajte se sa zelenim nijansama i oživite klasični frenč manikir. Umesto bele linije, zamenite je maslinasto zelenom ili smaragdnom nijansom za moderan i osvežavajući izgled.

3. Kratki kvadratni nokti sa senf žutom

Kratki kvadratni nokti su praktični i jednostavni za održavanje, a ove jeseni dolaze u kombinaciji sa senf žutom bojom, koja je i dominantna boja u odevanju.

4. Stiletto nokti sa bordo i zlatnim akcentima

Stileto oblik noktiju je za one koji vole odvažan i dramatičan izgled. Ove jeseni, stileto nokti dolaze u bogatoj bordo boji, koja se kombinuje sa suptilnim zlatnim akcentima. Ova kombinacija je idealna za večernje izlaske ili posebne prilike kada želite da vaši nokti budu u centru pažnje.

5. Kofin nokti sa kombinacijom frenča i nude nijanse

Kofin ili balerina oblik noktiju je i dalje jedan od najpopularnijih oblika, a ove jeseni dolazi u kombinaciji sa klasičnim frenč manikirom i nude nijansom. Ovaj dizajn donosi prefinjen izgled koji je savršen za sve prilike. Nude baza sa belim ili čak pastelnim vrhovima daje sofisticirani, ali i dalje moderan izgled.