Ivan me mesecima varao dok sam bila trudna: Kada je priznao zašto je to radio, shvatila sam da živim s najvećim jadnikom

Danima je kasnio s posla, pričao kako ne diže glavu od silnih obaveza, a ona ga je čekala kod kuće verujući mu bezuslovno

Objavljeno: 20.08.2024. 22:10h 22:12h
Autor:
Foto: Shutterstock

Razočarana žena podelila je na popularnoj platformi "Redit" svoju bolnu priču o tome kako ju je suprug Ivan varao dok je bila trudna, ali ono što je otkrila kao razlog njegove prevare povredilo ju je mnogo dublje od same izdaje.

"Počela sam da primećujem da moj suprug provodi mnogo vremena sa koleginicom s posla. Već mesecima sam ga molila da mi objasni o čemu se radi jer sam se osećala nesigurno i neprijatno zbog njihovog odnosa. Svaki put mi je govorio da nema razloga za brigu, da su njih dvoje isključivo poslovni saradnici i da ne postoji nikakva emocionalna veza između njih", napisala je žena u svojoj ispovesti.

foto: Shutterstock

Međutim, njegovo objašnjenje nije uspelo da umiri njene sumnje, pogotovo jer se ona već nalazila u osetljivom periodu trudnoće. Osim što je bila fizički iscrpljena, mučile su je i brige o njihovoj zajedničkoj budućnosti.

"Nisam želela da postanem ona žena koja kontroliše svaki pokret svog muža. Pokušavala sam da potisnem svoje sumnje i da se fokusiram na trudnoću i naše dete. Mislila sam da će sve biti u redu kad se beba rodi", nastavila je ona.

foto: Shutterstock

Međutim, četiri meseca nakon rođenja njihove ćerke, njen svet se srušio. Saznala je da ju je suprug sve vreme varao sa koleginicom. Suočila ga je sa istinom, ali je ono što joj je rekao o razlozima za prevaru bilo kao udarac ispod pojasa.

"Rekao mi je da me je varao jer smo našu bebu držali u krevetu s nama, pa nismo mogli da se "mazimo". Dodao je da sam stalno bila umorna zbog deteta i da više nisam imala vremena za zajedničke filmske večeri. Nisam mogla da verujem da to zaista izlazi iz njegovih usta. Mesecima me je lagao u lice, a sada mi je priznao sve bez trunke kajanja.

Bila sam potpuno slomljena. Razmišljam o razvodu, ali trenutno to finansijski ne mogu da iznesem. Napustila sam posao kako bih bila s detetom jer je upravo on bio taj koji je želeo da imamo decu. Naša ćerka zaslužuje mnogo bolje. Više mu se ne obraćam, prolazim pored njega kao da je vazduh. Vidim da je ogorčen zbog takvog odnosa. Ne planiram da mu vraćam milo za drago, posvetila sam se detetu. Ali vidim da mu se obilo o glavu", zaključila je ona.

foto: Shutterstock

Njena priča izazvala je buru reakcija na "Reditu". Većina korisnika bila je šokirana i ogorčena ponašanjem njenog supruga. Komentari su se nizali jedan za drugim, izražavajući ljutnju i razočaranje njegovim opravdanjem za neverstvo.

"Postoje samo dva razloga za prevaru: zato što je to želeo i zato što je mogao. I to je cela priča", napisao je jedan korisnik, savršeno sumirajući osećaje većine onih koji su pročitali ovu ispovest.

Stil/Redit